pamuk34_ Merhaba arkadaşlar ben 35 gün önce doğum yaptım kanamam haliyle vardı ama bi kaç hafta sonra durmuştu ve artık olmuyodu 4 gündür yine başladı sebebi nedir sizlerde de oldumu korkuyorum bebeğimlede gidemiyorum bilen varsa yazabilirmi lütfen
minnosbirkiz pamuk34_ ilk zamanlar düzensizlik çok normal, 3 gün gelir, 5 gün gelmez, 5 gün gelir, 15 gün gelmez ☺️ ilk 1 sene regl olmayanlar var, hepsi normal karşılanıyor
Dyg61 pamuk34_ ılk oglumda olmustu kanamam bıtonce tekrar baslamıstı kırkım çıkmadan doktor adet olmussun demıstı
pmedic112 pamuk34_ adet olabilir doğumda bi arkadaşla tanıştım aynı sizin dediğinizi yaşamış doktora gitmiş adet oluyorsun demiş 😊40ım çıkmadan hastalandım dedi
Dyg61 pamuk34_ muhtemelen öyledir döngü gününüz de değişiklikler olabilir 1 sene duzensız bı sekılde regl gorebılırsınız
pmedic112 pamuk34_ doktora gittiniz mi? Benimde kırkım çıkmadı ama regl gibi kanamam olmuş sanırım regl oldum bende
Hilal2901 pamuk34_ olabiliyor ben de 40 olmadan kesildim 40 ıma yakın da kanamam olmustu 5 günlük. Doktor regl görüyorsundur demişti. Bizzat sormustum kanamam kesildi geri basladı neden oldu bi aksilik mi var diye. regl döngün baslamıstır dedi