Gammzee10 mommyy24 Evet baya erken hallettim. Sadece çikolata ve hediyelikler kaldı. Nerede yaptırsam diye kararsızım 😅 senin de bitmiş sayılır
Yaso2110 cbskrt bende 34+4 teyim aslında 40. Hafta 3 temmuz ama 10 gün önden gidiyor doktor haziran sonu bekliyor. Zaman yakaştıkça bende sezeryandan korkmaya başladım normal bekliyoruz ama doğum değil sezeryan korkutuyor beni ameliyat olma fikri 😕 hergün dua ediyorum bebeğimle konuşuyorum sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻
Aysenurdmrl sunashn50 normal canım düzenli olursa mutlaka doktora git. Benimde öyleydi acile gittimk sancım çıktı 3 gün hastanede kaldım
Ozlembi cbskrt 35 hafta olduk bugün cok şükür ağrım yok sadece artık kızım büyüdüğü için yoruluyorum onda da artık doğuma kadar bir iş yapmıyorum yatıyorum sadece annem kayınvalidem dönüşümlü bakıyorlar bize benimde 25 haziran ve doktorum bayramda izne cıkıyor 23 ünde iş başı yapıyor eğer erken doğarsa ne olucak dedim başka dr var dedi 😬
Maileo cbskrt 39+1 olduk ama hala doğmaya niyeti yok benimde öyle artık iyice bişeyler düşünüp stres olmaya başladım sağlıkla gelsin artık dua edin
Ezgihasan Tugcedora muayene oldum bugün çatı muayenesi hatta kanamam oldu biraz nst de sancı çıktı gelebilir doktor dedi suyum gelsin diye bekliyorum
Tugcedora Ezgihasan bizimki halinden memnun gelmeyecek gibi ☺️ Haftaya muayene edelim olmadı uyaralım bakalım dedi ne yapacak bir bilgim yok
Ankrli6 Yarın tam 35 haftalık oluyoruz bizde ilki sezeryandi zaten . Yarın kontrolüm var umarım doktor gün verir sürekli gribe yakalaniyorum oğlum sayesinde zaten tikaliydi burnum iyice gitti , ne uyku kaldı stres bir yandan Allah yardımcımız olsun ya 🤲
Ebruozym cbskrt 39 haftalığız Hazirana da 1 gün kaldı ne zaman olucak bilmezken sancılarım günlerdir sürüyor 🥺
Ankrli6 Kizlar bugün kontrole gittim 20 Haziran Allah nasip ederse sabah 7 de burada ol dedi bakalim 🙈 35 haftaligim bugün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah korku, heyecan bastı