Bir_tirtilannesii Kızlar son adet tarihime göre 5 hafta 3 günlük hamileyim. Kan verdiğimde beta 505 çıkmıştı iki gün önce. Bugünde kadın doğuma gittim keseyi görürüm diye ama görünmedi. Tekrar kan verdim betaya bakmaları için. Varmı benimle aynı haftada olan. Kaçıncı haftada gördunuz keseyi
Nuraaaay11 Bir_tirtilannesii 5+3 de keseyi gördüm ama keseyi görmeden 4-5gun öncesinde beta vermiştim 5164 çıkmıştı,
mervemurat16 Bir_tirtilannesii benimde 500 küsürken kesem yoktu köpüklenme vardı doktor kese oluşumu demişti 1 hafta sonra gittiğimde kesem oluşmuştu
Bir_tirtilannesii Ayseeeegullll benimde öyle olur inşaallah ister istemez endişelendim. Tekrar kan verdim bakalım artık teşekkür ederimm 🌸🙂
ESRANUUR Beta düşük olduğu için görülmemiş kese endişe etme geç döllenme vs olabilir beta 1500 lere gelince görülür kese
Bir_tirtilannesii ESRANUUR inşallah öyledir canım 🌸 bugün tekrar kan verdim bakalım beta ne kadar yükselmis
Miskinim Bir_tirtilannesii yaşamazsın birde olumlu düşün kötüyü hiç çağırma iyi olacak bebeğimin kalp atışını duyacağım inanıyorum hep böylr konuş kendi kendine
ZehraMiran Bir_tirtilannesii geç döllenme olabilir umarım öyledir ama beta küçükken kese görünmüyor . Ben 5 haftalık hamileyken bilmiyordum kan verdim 2999 çıktı değerim sonraki gün direkt görüldü. Eğer sağlıklı bir gebelikse ilk değerinin günlük iki katı olması lazım inşallah yükselir ve kese görünür canım
Bir_tirtilannesii ZehraMiran olabilir canım 21 Mayıs’ta 505 di beta bugün verdim kan onunda sonucu çıkmış 1118 şimdi beta
Hcr0606 Genelde 6 ve üstü gunlerde gözüküyor merak etme 7 haftaya dogru gıt doktora. Ben 6+0 da gıttım karın bölgeden gözükmedi 10 gun sonra gel kalp atısı nı duyarız dedı doktor için rahat olsun. Rabbım saglıkla kavuştursun
1Newmom1 Bir_tirtilannesii Hayırlı olsun muhtemelen geç döllenmedir bende bugün itibariyle 5+3 oldum Salı günü kan verdim 3 bin çıktı beta. Ama kese görünmemişti benimde haftaya tekrar gidicem
hamislikmii Bende geç gördüm 5 gün geriden geliyor geç döllenmiş son adet tarihimi düzeltti doktor ona göre. Ben yine kendi adetime göre takip ediyorum ilerde gelişimi yakalarsa diye sizde de öyle olabilir
ZehraMiran Bir_tirtilannesii maşallah iki katı olmuş inşallah sağlıklı bir bebektir kalbini de dinlemeyi nasip étain canım