Hatunnn Feyzaask yekta nin anlamini bilmiyorum ama kadin ismi olarakta ckk rastladim oyuzden bana unisex bi isim gbi geliiyor oyuzden ahmet yaman bence
Busrababuz Feyzaask ahmet yaman yan yana daha çok yakışıyor ben yekta ismini çok severim ama ahmet le yan yana yakışmıyor bence
Feyzaask Hatunnn evet unisex bi isim😊yaman nasıl sizce ilk ismi ahmet eşimin istedigi ikinciye bana bıraktı ama kararsızım😊
Pnardadas Feyzaask Ahmet yekta güzel Yekta ismini çok seviyorum benim ogluşumun ismide allah'ın izniyle Yekta Akay olacak❤
Gokkusagivemucize Ahmet Burak, Ahmet Baran düşünüyorduk biz de erkek olursa. Ahmet'i ben çok istiyorum nasip olursa
Pnardadas Feyzaask 😂 Ahmet Akay kulağa daha hoş hitap etti ikili isimlerde ya ulama olacak yada ses benzerliği isimler uyumlu oluyor❤
Pnardadas Feyzaask yektanin anlami dediğiniz gibi tek eşsiz vb. Anlamlarda Akay ise beyaz aydınlık ay anlaminda kizimiza da nila ismini koyacaz allahim nasip ederse onunda anlami hintçede parlak ay eşimde bende ay aşığıyiz o yüzden bu isimleri düşündük😊
Feyzaask Neva77 bende tek isim olsaydı yekta olucaktı ama iki isim olunca böyle kararsız kaldım🧐ahmeti eşim istiyor😊