prens_prenses_annesi Kizlar okdr kotu usuttum ki nane limon tozu aldim aktardan tadi taylota bnziyo mentollu bisey cok iyi geliyo suan birqz acildim ama hamilelikte zarari varmi acaba iceniniz varmi
Aysegul166 prens_prenses_annesi bende bi kere thylot içmiştim bi sıkıntı yapmadı ama zararlıymış bilmiyodum tabi ben normal nane limon olsa zararı olmaz ama tozunu bilemicem şimdi tam olarakta doğal değil çünkü
myavocado prens_prenses_annesi limon tozu bilemedim ya, çaydanlık içi temzilemede filan kullanıyoruz biz sadece asla yiyip içmedim. Çok bilgim yok, ama nane ile limon icseniz daha iyi değil mi, c vitamini bir olur hem.
niyetimkalpkirmamak prens_prenses_annesi sırf şekerdir o şimdi. Yararı olmaz cnm. Sıcak su iç. İçine de limon damlat
Aysegul166 prens_prenses_annesi evet biliyorum bende hamilelikten önce içerdim iyi gelirdi ama doktora sormadan içmeyin bence instagramda bi hemşire var ben sizin için ona sorayım isterseniz
prens_prenses_annesi GuzelMelegimm evet ama cok iyi geldi nefesimi acti icince evde yaptim nane limon hic bir ise yaramadi
Azra8Engin prens_prenses_annesi kendin kuru nane limon kaynatıp içebilirsin. Benim doktorum öyle söylüyordu. İçmiştim