tazeanneck Kızlar çatlak kremleri almak yerine doğal yağlar kullanmaya karar verdim internette araştırmalarım sonucunda. Has zeytinyağını ve tatlı badem yağını karıştırdım ara ara sürüyorum. Benim sorum bu badem yağı vs acaba karın bölgesinde tüylerin artmasına neden olur mu bir bilginiz var mı?
zge_frdi tazeanneck kisiden kisiye degisir o benim ilk basta cok vardi ama sonra azaldı dogumdan sonra dökülüyormuş zaten. Ama ben basindan beri bebek yagi kullaniyorum 36 haftadayim cok şükür çatlağım yok
Aslananne tazeanneck kardeşim eger eminsen hakiki zeytin yaği olduguna ondan vazgeçme derim bende kullandim ilk hamileligimde cokta faydasini gordum bagdem yagida kullandim ama ara ara tüglenme yapmadı bende
Essraa2 tazeanneck vala kıla çözüm varda çatlağa yok:/ bende ilkinde sarı kantoron badem susam kakao karıştırdım sürdüm karnjmda yok popyu es geçmiştim biraz orda oldu :)
tazeanneck zge_frdi bebe yağı mı kullansam acaba bende ama o çatlamaması yapıya da bağlıymış bende de sendeki gibi etkisi olur mu acaba keşke bilebilsek🙁
Edssm Ben kakao ve badem yağı karıştıracaktım eczaneden almaya gittim satıcı kadın badem yağını önermedi çok tüylenirsin kakao veya havuç kullan diye kakao yağı aldım onu kullanıyorum bayandır pek bi sorun olmadı yani
tazeanneck Edssm bende sanki badem yağı tüylendiriyor gibi bi şeyler hatırlıyorum ama emin olamadım önceden de hafif tüyler vardı ama şimdi sanki daha belirgin oldu gibime geldi 🙁
zge_frdi tazeanneck bilmiyorum ki benim karnim cok sisti ve cok gerildi herkes cok büyük diyor hatta. Her ikisini de kullanabilirsin.ben bebe yağını sabah ve aksam ustu olarak kullanıyorum bazen cok kaşınıyor o zaman da sürüyorum
tazeanneck zge_frdi evet kullanma sıklığıda önemli tabi haklısın güzel nemlendirmişsin demek ki ne güzel canım ya inşallah bende çatlamam😁