BusraTA Selam arkadaşlar, Sakarya’da özenli gebelik takibi yapan ve iyi yönlendirmeler yapan doktor öneriniz var mı ? Devlet Hastanesinde randevu bulunmuyor Özel muayenehane veya özel hastane olabilir. Bir sorum da genetik testi yaptıranlar nerede yaptırdınız öneriniz var mı?
BEYZA5445 BusraTA Ben Filiz Dursun Çeçene gidiyorum. Özel kliniği var. Kendisi sakin, güzel yönlendiren, sorularınıza yanıt veren güleryüzlü Bi doktor. Tecrübeli diye onu tercih ettim ve normal doğumu destekliyor.
Bebegiimle54 BusraTA bende ilk doğumum da doktorum Şenol Şafak idi çok memnundum simdi ikinci gebeliğim tekrar devam ediyorum kendi özel kliniği var gayet memnunum
Eftalya54 BusraTA bilge hastanesi metin ulusoy muaynede acele etmez yavas yavas konusrasak sorulara cevap vererek guldürur eglendirir cok iyi
Nuriskolosko BusraTA Adatıp Melek çiçek İmk klinik İlknur gezgin kuşçu Devlette Sultan Canan 🥰 Genetik testini de devlette Ezgi susam doktorda yaptırmıştım tatlı bir kadın
Sydaglsen Gebeliğimin başından beri medarda burak hazineye gidiyorum. Kendisi çok ilgili, bilgilendirici mutlaka her muayenede bi sorun var mı diye soruyor mesela ve çokta güzel şekilde açıklıyor.
Ozgesari Ben de Aslıhan hocaya gidiyorum gayet güler yüzlü ve net cevapları var mesaj yazınca hemen dönüyor soruları cevaplıyor daha ne olsun medar da