Ftmaa28 Kızlar bazen canım istiyor yiyorum ama zararlı biliyorum sizler yediniz mi hamileyken burger mc. Falan yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum 😑
Melikemrvvv Ftmaa28 fast food zincirlerindeki yerlerden değil daha bildiğim etine güvendiğim yerlerden yedim
Damlaozzz Ftmaa28 4. ayda yedim aşırı canım çekmişti birdaha yemedim evde kendim yaptım hamilelikten sonraya kaldı artık 😀
Mira_ll13 Ftmaa28 ay ben her ay yiyodum ya npim cnm cekioduu suan bebegim 4 aylik bi sorunda olmadi şukur
Handevich Ftmaa28 geçenlerde eşim istedi burger king yedik. Yedim ama midem bulandı yedikten sonra bir daha asla yemeyi düşünmüyorum. Sağlıksız olduğu için yerken hiç keyif almadım eskiden çok severdim halbuki
-ECEM- Bende sık olmamak kaydıyla farklı şeylerden de yedim. Yani bazen kokuyordu insanın canı çekiyor. Yapabildiğimi yaptım yapamadığımı hazır tükettim 🤷🏼♀️
amayinedeiyiilerledim Ftmaa28 markette satılan dondurulmuş çıtır tavuklardan da yedim, burger MC de yedim😁😂
NGold Biz Migros uzman kasabından hamburger köftesi alıyoruz bir de gurme hamburger ekmeklerinden evde kendimiz yapıyoruz zincirlerden çok daha güzel oluyor hem de sağlıklı
myavocado NGold ay gurme ekmekleri çok güzel gerçekten, evde ben de onları kullanıyorum, köfteyi normal kendim yapıyorum.
Enfal_06 Ftmaa28 dışardan hiç yemedim burger felan eşim hep evde yaptı istediğim Zaman ekmeği ve burger ettini alın evde şekil verin kıyma ve köfte baharatı sosları felan bitti benim dışardakilerden midem bulanıyor
Tevhide37 Ftmaa28 ye canının istediğini boşver ilk aylar ciğer sakatat yeme sadece, ben herşeyden yedim 32 haftalık hamileyim daha yeni kokoreç yedim.
myavocado Ftmaa28 köfte ekmek sonuçta zararlı bir şey değil ki, hijyenine, iyi malzeme kullandığına güvenliğiniz yerlerde yiyin ben yiyorum. Mayoneze dikkat edin, yumurtası pastörize edilmemiş ise yemeyin. Hiç bir zararı yok km fte ve ekmeğin hamilelikte
Mucizeayla Ftmaa28 yiyom valla bacım yediğimiz ne sağlıklı ki sebze meyvede bile dünyanın ilacı hormonu var kendimi de böyle rahatlatiyorum 😁😁
findiktan11 Ftmaa28 yedim ama tab gıda olanlardan değiş ev işi olanlardan yedim bir tık daha iyidir dondurulmuş değil en azından. Ketçap mayonez vb soslardan tüketmedim yalnız veya kola ıce tea vb içeceklerden