Deletedmon_98 günlük yumurtanı ye. En az 3 litre su ic. Aksamlar yogurt ye yemekte. Catlak kremi icin erken oluyor ama kuru bi cildin varsa badem yağıyla yada bioderma kuru cilt kremleriyle kremlemeye başlayabilirsin. Cok pahalı markaların yaptığı herşeyi badem yağı da yapıyor. Ayrıca organik kullanmak daha mantıklı. Folikasit kullanıyorsundur diye düsünüyorum. İkk 3 ay kullanmak lazım. Kefir,muz, çiğ kuruyemiş ara öğünlerinde kullanabilirsin.
Benim mide yanmam cok oldugu icin ekmek falan pek yiyemiyordum. Salcalı ve yağlı şeylerden uzaktım. Şu an 37.haftadayım 6 kilo aldım bebişimde 3 kiloya yakın cok sükür. Cok yemek değil gerekli şeyleri yemek yetiyor emin ol🤗 özellikle zayıf kalmak gibi bi hedefim yokfu. Hatta damacana gibi olurum diyordum hep cünkü normaldede ne yese yarayan hemen kilo alan bi yapım vardır.
Bakım ürünlerinde de sabun kullanma. Sabun cildi kurutuyor. Güzel cilt temizleme jeli( biodermanınkini öneririm)
Nemlendirici ve güneş kremi( siveno aldım bebişe ama kendim kullandım hep ). Birde ben gül mayası kullanıyorum tonik olarak. Cildim folikasit kullanımını bıraktıktan sonra bebek gibi oldu. Bi tek bunları kullandım.
Normalde bi sürü serum falan kullanan biriydim. C vitaminleri retinoller aha bha falan. Serumlar önerilmiyor. Ama gercekten gerek kalmıyor hormonlardan güzelleşiyorsunuz. Folikasit bana iyi gelmedi sadece. O dönem deli gibi sivilcelendim 🥲
spora gelince eğer doktorunuz bir risk görmüyorsa yürüyüş yapmak spor olarak yeterli. İlk 3 ayda dikkatli olmak cok yükseklere uzanmamak ağır kaldırmamak lazım.
Bunların hepsini doktorumun önerileri oldugu icin iç rahatlığıyla yazdım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
🤗🙏🏼