Essidiey ZeyHus33 Tam şimdi yeter bu kadar oturduğum kalkıp yemek yapayım artık diyodum ki bu postu gördüm 😂 ezogelin çorbası ve pilav var dünden kalma. Bir de yeşil fasülye yapayım diyorum. Ama hiç elim gitmiyor 🤦🏻♀️ 2.trimestera yeni girdim. İnternette hep 2.trimestera girince enerji patlaması yaşandığını görüyordum oyüzden merakla bekliyordum ama yok ben de olmadı daha o patlama 😅 15+5’im bugün hala yorgunum hala yorgunum 🤦🏻♀️
myangelson ZeyHus33 erişteli yesil mercimek çorbası Biber yogurtlusu Dünden kalmış et sote ve azcik pirinç pilavı 😂 Karpuz Biraz ortaya karışık bir menü oldu bizimki 😂😂😂
ZeyHus33 myangelson valla benimde öyle mercimek çorbası tavuklu pilav yaprak sarması salata Cacık 🤣🤣🤣
myangelson ZeyHus33 amaan yeter işte her zaman birebir uyumlu olmuyor. Hem bütün yemekler uyumlu birbiriyle, bitti 😂😂 bazı zamanlar çok zorlaniyorum yemek bulurken yaa. Yarın da taco hamburger deneyeceğim 😂😂😂
Pamuk Eşim tantuni istedi onu düşünüyorum.Burada memleketimdeki gibi tantuni lavaş bulunmuyor ama uyduracagiz biseyler.
busecnyt0108 Pamuk Mersin Tantunisi gibisi var mı Ben de Mersin‘deyim ve bir sonraki tantuni sizin için yiyecegim😂
busecnyt0108 ZeyHus33 vallahi dün akşam saat 9:00’da oturdum sarmanın ve dolmanın başına 12’de kalktım gece uzun bir süre size de fikir olsun😂
ZeyHus33 busecnyt0108 evet ya dün aserdim ben Ama tarsus tarafına yakın oturuyorm oturdum yerde tantuni yok evde yaptimizla orda yediniz gibide olmuyo
Yazmelegi_ ZeyHus33 ay şeye sinir oluyorum bende iş yeri ile aynı yemekler denk gelmesin diyorum ama benim yapacağım her yemegi sagolsunlar yapıyorlar bana yemek kalmıyor 😃
huysuz__ ZeyHus33 Dün hamburger yaptım, patates kızartması, közde biber eşliğinde😁 Bugün taze fasulye, bulgur pilavı, salata var.. Yarın da et sote, domatesli pilav+cacık olucak kısmet olursa. Sonraki günler Allah Kerim😁
ZeyHus33 Kızlar bişi diyeceğim Ben yaprak sarması yaptm Ama baya suyunu çekti Ve İçi pamuk gibi ama dışı hafif sert kalmış sıcak su eklesem azdaha pişirsem Yanlismi olur bilen varmı ?????
2princessmother Zeyneplemutluluk aşkım önce biraz pişirdim eti sonra yağ tuz baharat koyucam kavurucam bildiğin 😊