elvangnc Herkesten yardim yorum istyrum pazar gunu betam 50 sali 150 adet sancim ara ara olnca kaset test yaptm ama yarm saat once sivi tuketmistm test boyle cikti dahami koyu olmasi gerekyodu kimyasaldan korkyrm
Zynp12 elvangnc kimyasal teste belli olmaz betan güzel artmış canm içini ferah tut 2 günde bı artışına bak benim daha silikti ona bakarsan 4726 ile öğrendim betayi o hormonla alakalı birşey. İnşallah sağlıkla ilerler sağlıkla bebegini kucağına alırsın
Sakineoncu elvangnc adet sancısı olması çok normal ben adet oldum sanıp o ağrıyla ağrı kesici içmiştim meğersem yerleşme kanamasiymiş benimki de böyle silik çıkmıştı şuan 20 haftalık olduk bile
Ebruebos Normal canım test . Sıvıdan kaynaklıdır.benimde başıma gelmişti bir tane test daha açık çıkmıştı öncekilerden ertesi gün yaptım tekrar koyulaşma normale dönmüştü
elvangnc Sakineoncu ben suan bunlari emin olmak icin yapyrum aksamda kan verip guzel sonuc alirsam benden mutlusu yok dualarnza ihtiyacim var🙏🏻
Ebruebos Sakineoncu yerleşme kanaman ne zaman olmuştu ? Bende dünden beri adet olacakmışım gibi hissediyorum kasığımda sızlama var 8.9 gün var daha adete turuncu pembe gibi lekem oluyor azcık
Sakineoncu Ebruebos adetten 3 gün önce olmuştu kahverengi gibi geldi ilk başta eyvallah adet oldum dedim o kadar da çok sancim vardı sonra kesik kesik geldi bitti
Ebruebos Sakineoncu benimde öncesinde kahve lekem geliyor sonra adet oluyorum 😊 seninki sürpriz yapmış.
Sakineoncu Ebruebos işte bende adet oldum sandım benimde öyledir normalde baktım 2.gun leke gelmeyince test yaptım şüphelendim