snowglobe Uffu sancı olunca doğumu başlatmaları gerekiyor diye biliyorum . ama haftanız biraz erken belki fitil verir doğmaması için
Beybun_29 Uffu 34 te sancım çıktı az yani 40 ta seyreden bir sancı 35 36 da sakindi bişey yoktu ama ağrılarım vardı 37 de doğum oldu
Zeyyno_ Uffu Hiç belli olmuyor cnm genelde düzenli sancida dogumaa alırlar sizin haftaniz DHA erken bekleteceklerdir illaki ama sancılarının düzenli devam ediyorsa her an hazır olmalisin
Beybun_29 snowglobe sancı durumuna bağlı kimisi haftalarca sancı çekiyor ben mesela az çıkan bir sancı doktor on gub daha sabret dedi doğdu 🙈
snowglobe Beybun_29 doğrudur. Çevremde iki kişi sancısı var diye Dpktor hemen doğuma aldı belki de o yüzden böyle düşündüm ama dediğiniz gibi yüksek sancu çıkmuş olabilir
Beybun_29 snowglobe evet bnm düzensiz 40 ta olan bir sanciydi. Ama hep ağrım vardı nst girince iyiydim diğer zamanlarda değildim iyi dayandım 37 e kadr insan anlio ben diodum erken gelecek diye
Beybun_29 Uffu ultrasonds 3200 görünüyordu 2900 yazdılar doğum raporuna. 2900 48 cm 37+4 te doğdu. Bugün 14 günlük