YUNUS_MICANS Merhaba arkadaşlar Ankara’da nerde ne kadara ayrıntılı usg yaptırdınız acaba yardımcı olurmusunuz Bilkent şehir hastenesine gidiyorum dolu diye alamadım randevu 😒😒
YUNUS_MICANS Mrv1117 evet ablamda hamileyken ona yaptırmıştı ama fiyatlar beni aşıyor biraz napcan blmiyrum ve takipli olduğumuz hastenede randevu bulamamak ne kadar saçma ya resmen cikmaza sokuyorlar.onuda geçtik resmene devlet özele yönlendiriyor hastaları
Mrv1117 YUNUS_MICANS evet 18. Haftada felan gitmiştim bide yok dediler bana 3 ay önceden aliniyomuş en uygunu 3000 TL mecbur yaptiricaz
YUNUS_MICANS Mrv1117 ayňen bende 18 deyim Sincan yeni hastenye gidiyordum orda daha erken haftada yapmadıklarını söyleselerdi daha erken geçiş yapardım şehir hastenesine gerçekten kimse hakkıyla doktorluğu yapmıyor 😔
B-s-25-99 Bende yarın Ali ipekte yaptıracağım üç dört tane devlet hastanesi gezdim hiç birisi gün vermedi mecbur özelde yaptırıyorum
YUNUS_MICANS B-s-25-99 hayırlısi olsun inşallah benim o kadar bütçem yok malsef bende fiyat aldimda ordan bu gidişle yaptiramiycam sanırım.😔