Mihrimah Merhaba 16 haftalık cift yumurta ikizlerine hamileyim cinsiyetlerini ögrendim ikisi de kız dedi cok sevindim rabbim hayırla kucagımıza almayı nasip etsin bel agrım cok oluyor kullandıgınız bir takviye var mı bunun icin
gayesblog Mihrimah ilaç kesinlikle kullanmayın. Magnezyum eksikliği vücutta bel ya da kemik ağrısı yapabiliyor. Dilerseniz değerlerinize baktırıp kullanabilirsiniz. Yine de doktor gözetiminde magnezyum kullanmanız daha doğru olur. Uygun marka bilgisi de verir sizlere. Hayırlı olsun dinlenin bol bol
Taze Mihrimah Rabbim yardımcınz olsun simdiden bn çift yumurta ikizlerimi 7 ay önce dünyaya getirdim magnezyum eksikliği cktim soda ve muz yeşillik tüketiyordm
Arcfat Mihrimah merhabalar bende 17 haftalık çift yumurta gebelik benim bel ağrısı arada oluyor uzandığım yerden kalkarken oluyor şu anlık multivitamin d vitamini ve demir hapı kullanıyorum 🥰
gamzenuraa Mihrimah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) ben de çift yumurta ikizlerimi 37.haftamda doğurdum. Doktor aynı durum için bana magnezyum vermişti ve iyi gelmişti
Mihrimah Teşekkür ederim doktorum parol tavsiye etti ama magnezyum olarak muz yiyorum soda iciyorum zorda kalmadığım sürece ilaca yönelmek istmeiyorum bakalım gayesblog
Mihrimah Taze kac haftalıkken dogum yaptınız masallah allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin insallah ❤️🥰 tavsiyeler icin cok teşekkür ederim
Mihrimah Arcfat aynı seyler demek ki masallah rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ne kadar güzel bir duygu isteyen herkese nasip etsin rabbim 🥰 cinsiyetleri belli mi
Taze Mihrimah çok teşekkür ederim darısı tüm annelerin başına inşallah 🤲 34 haftamda doğurdum 15 gün kuvezde kaldılar 2100 gram olarak doğdular
gamzenuraa Mihrimah inşallah 🙏 benim de 3.ay 20 günlük oldu ikiz kızlarım. Hamiligin tadını çıkarın, zaman çok hızlı geciyor 😊