Lenay223 İlk gebeliğim silikon göğüs ucunu hangi marka almalıyım aslında bir tane aldım ama göğüs ucuma tam oturmuyor büyük kaliyor bebek tutarmı bilmiyorum Philips avent s beden almalımıyım yada siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
gdaslik Lenay223 silikon göğüs ucuna ihtiyacınız olmaz belki ben mesela kullanmadım. Bence doğumdan sonra bakın o duruma ki silikon uçla emzirme yapmak çok zor oluyormuş.
Lenay223 gdaslik ben kullanmak istiyorum ilk aylarda göğüs ucum yara olursa hiç emziremicem diye korkuyorum en azından alışana kadar kullanayım diyorum
Leylasezerleyla Lenay223 Lansinoh gögüş ucu kremi kullanın ,birde gümüş kapağı kullanıp memnun olan arkadaşlarım var .Bende alacağım .Acısı dayanılmaz oluyor
gdaslik Lenay223 ben göğüs kalkanı kullandım doğumdan sonraki 7. Gün yara yoktu bende 18 ay da emzirdim kızımı.
Lenay223 Leylasezerleyla onları da aldım teşekkür ederim sadece göğüs koruyucu meme ucuma oturmuyor büyük kalıyor o aklıma takıldı
Minigiim-vebenn52 Doğru şekilde emzirirseniz yara olmaz aslında bence ilk göğsünüzü verin ilk göğsü tanısın sonra silikonu verin derim ben vermeden önce göğsünü sütünle biraz sil kalkan kullanabilirsin sütün akacak çünkü süt kalkana attıkça iyileştiriyor memeyi
Lenay223 gdaslik Oy ne güzel bende ikinci çocuğu beş altı yıl sonra istiyorum inşallah ama bir yanımda okadar korunmadan sonra bide olmaz diye korkuyorum burda yazılanlar kötü etkiledi sanırım
gdaslik Lenay223 ilk gebeliğim biraz zor oldu. Dış gebelik falan da geçirdim. Bu gebeliğim kaza sonucu hiç beklemediğimiz bir anda plansız oldu. Asla ikinci çocuk istemiyorduk. Yani bir de ilk çocuk için uğraşıp zor olması ve ikincinin de korunurken olmasına baya şaşırdık.