Banu4161 38 +5 günlük hamileyim 2 gün önce nst ye girdim hafif sanci çıktı ama hissetmiyorum rahim ağzında açılma yok benim gibi durumda olan varmi tahmini ne zaman doğurdunuz😇😇
MelekMervertlek Banu4161 34+4de bende de küçük sancılar çıktı ama hissetmedim hiç nst de ama günlük hayatta ara ara oluyor hissediyorum
nisannis Banu4161 benimde 32 . haftada 80-90 lara çıktı sancılarım karnımda tuhaf haraketler oluyodu sadece ben bişi hissetmiyodum ☺️
KlncA Banu4161 dün 37+5 te 80-100 aralığında çıktı ama doktor normal dedi bir de aynı gün hemen öncesi çatı muayenesi oldum belki de ondandır 🤔 açılma vs yok benim de
Banu4161 MelekMervertlek o küçük sancilardan sonra ne zaman doğurdum canım 9 gün kaldı halen doguma yönelik bir hareket yok vücudumda🙈🙈
Banu4161 KlncA açılma olmadığı için birsey yok galiba benimde öyle hafif sanci var ama açılma yok ne zaman açılmam olur bilmiyorum 😅😅
Mslali 33-35. Haftalarda erken doğum tehlikesi yaşadım aynı sancılarım 90-100 lerdeydi hiç hissetmedim serum ilaç falan verildi ama 35 te artık gelebilir dediler sıkıntı yok ama hala gelmedi 38 oldum 😂😂
Banu4161 aysess 50 60 lardaydi sancim şaşırdım kaldım birsey hissetmedim için güç eşigin yüksek ondan hissetmiyor olabilirsin dedi çatal a baktı açılma yoktu 😄 dogurmak istiyorum artık beklemekten sıkıldım 😇😇
aysess Banu4161 duzenlimiydi canim benim de geçen gün iki kere 60 i gördü hicbirsey hissetmedim senin duzenli mi oldu, keşke hep öyle kalsaydi da doğum baslayaydi:) inşallah ağrı eşiğindense iyi olur senin de :)
MelekMervertlek Banu4161 nstye girdim sancım var ama hissetmiyorum nstde çıktığında hissettinmi diye sordular hayır hissetmedim vajinal muayene etmedi
Banu4161 MelekMervertlek genelde nst de sanci çıkınca vajinal ultrason istiyor acilma varmi diye doktor bende baktı açılma yok dedi sıkıntı etmedim