tgb0104 Kızlar bana istanbul avrupa yakasında yapan bir yer önerir misiniz ? Birde fiyatları aşağı yukarı nelerdi siz ne kadara yaptırdınız ? Yaptıranlar yazabilir mi
Hulo2105 tgb0104 merhaba eurofins firmasına yaptırdım. Ben ocak sonu yaptırmıştım 11700 dü. Kur arttı şimdi biraz pahalanmış olabilir. 9 günde çıkmıştı sonucum
yeni-annelik tgb0104 biz nipt plus da yaptırdık eve gelip kanımı aldılar 11 bin verdik 9 gün içinde sonuçlandı
cigdem-ce ESntrk evet detay ultrasonumu perinotolog Rıza Madazlı yaptı sonrasında o da bir sorun görmedi detay ultrasonda tabi kalanı kızmet artık şuan 27 haftalığım henüz doğum yapmadım
cigdem-ce iremsrcakb şimdi gördüm yazdığınızı, ben memnun kaldım açıkçası full olan testi yaptırdım sonuçta geldi 10 gün bile sürmedi
minikinsan ESntrk Bende genoksa yaptırmak istiyorum ama internette çok fazla şikayet okudum sizce güvenilir mi ?
Cudana minikinsan yok hayır hastane değil özel laboratuvar. İnternet sitesi vardır sanırım bana doktorum broşürünü vermişti eve gelip kan alıyorlar siz gitmiyorsunuz bir yere
ESntrk Cudana Cudana şu nub teorisine göre benim erkek gözüküyor ama test sonucu kız umarım doğrudur kafam karıştı
Cudana ESntrk yani o tarz teorileri filan bilemem hiç de inanmam ve baktırmadım. Kromozom yanılmaz, test ne derse odur
Dilarac tgb0104 veritas 7 günde çıktı sonucum sanırım Brezilya’ya göndermişlerdi çok memnun kaldım 14.000 tl
minikinsan Dilarac biz onun internet sitesini bulamadık daha doğrusu herhangi bir bilgi alamadık Size doktorunuz mu önerdi acaba ?