Sabah bulantısı ve kusma hk. yardım
Mayisannesii aminnnn inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
zamloss123 kullanıyorum canım ilk 3 ay bulantı için şimdi de alerjim için kullanıyorum 💁
zamloss123 cinsiyeti bende çok merak ediyorum 😂 bir çok kişi erkek diyor ama ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı ☺️ prilam yazdı dün doktorum şuan hafif bi bulantı hissi var ama rahatsız etmiyor çok şükür
Mayisannesii geçmiş olsun 😊 ben kızımda çok kötüydüm şimdi rahatım
Mayisannesii sabh tuzlu biseyler yiyebilirsin ben çubuk kraker evde bulunduruyoruz hala midenin bulandigi dakika atıyorum bı kaç tane birazda olsa idare ediyorum
Mayisannesii uyanir uyanmaz kustuysan normal canim miden bos oldugu icin sadece aci tadinda ,sari sari safra kusuyorsun ben her gun yasiyordum 6 haftalikken baslamisti.ilac yutmadan kesmiyordu bulantiyi hatta bazen ilac bile fayda etmiyordu
Mayisannesii rengi yeşile donmedigi surece korkma doktora soyledigimde bana “ prilam dr” yazmisti .
Bendiyebiri_ çok şükür bu aralar daha iyiyim bulantı gelip gidiyor kusturmuyor devamlı kusanlara Allah yardım etsin insan perişan oluyor 🙁
Buseemm evet uyandığımda oldu midem boştu ilk kez olunca korktum ama doktorumda normal diyince rahatladım ☺️
Mayisannesii ay canim zaten insan kusunca çok kötü oluyo herşeyden tiksiniyor benim ilk gebeligimde 9 ay boyunca kustum şuan ikinci gebeliğim ilk üç ay yoktu üçüncü aydan sonra kusma başladı 4 buçuk aya kadar devam etti serumlarla ilaçlarla doktorum durdurdu çok şükür bu aralarda bende de öyle bulantı var kusma yok ve baş donmesi beni zorluyo
Bendiyebiri_ Allah yardımcın olsun bulantıyla baş etmek zor anneliğin zaten her anı zor daha doğmadan başlıyor 😂
Mayisannesii aynen 🤷🏻😂😂
Mayisannesii yok yok için rahat olsun dedigim gibi rengi yeşile dönmediği sürece kokrma
Mayisannesii hamilelik reflüsü büyük olasılıkla Allah yardımcın olsun 7 aydır çekiyorum ben o derdi