• Gebelik
  • Sabah bulantısı ve kusma hk. yardım

glycnkrt ben öldüm öldüm dirildim o dönem her gün 2 kez seruma gittim yine hamileyim 9. Haftalık yine var ilacım baş ucumda ihmal etme gerçekten işe yaracak

zamloss123 kullanıyorum canım ilk 3 ay bulantı için şimdi de alerjim için kullanıyorum 💁

iremree ben doğuma gittiğim güne kadar günde 5 6 kez kusuyorum. ya gerçekten işe yarayacaksa büyük sevinirim. 8 haftalık hamileyim bende ikinci gebeliğim ilkinde olduğu gibi devam ediyor. haftaya cuma gidiceğim doktoruma o zaman sorarım. çok sağolun

zamloss123 cinsiyeti bende çok merak ediyorum 😂 bir çok kişi erkek diyor ama ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı ☺️ prilam yazdı dün doktorum şuan hafif bi bulantı hissi var ama rahatsız etmiyor çok şükür

16 gün sonra

iremree siz nasıl alıyorsunuz bu ilacı. bende işe yaramadı🙄 onzyd denen bi ilaç verdi oda ilk gün çok iyiydi sonra yine sil baştan. hiçbişey kesmiyor. 3 farklı ilaç yazdı hiçbirii etki etmedi. günde kaç kere ne zaman içiyorsunuz

glycnkrt mesajını şimdi gördüm canım kusura bakma ilacı uzman hekim yazıyor sağlık ocağı bile yazamıyor kuvvetli bi ilaç kadın doğumcundan rica et eczane de vermiyor istesen çünkü

iremree doktorum yazdı da akşam aç karnına dedi eczanedeki. sen nasıl içiyorsun günde kaç kere

Mayisannesii sabh tuzlu biseyler yiyebilirsin ben çubuk kraker evde bulunduruyoruz hala midenin bulandigi dakika atıyorum bı kaç tane birazda olsa idare ediyorum

Mayisannesii uyanir uyanmaz kustuysan normal canim miden bos oldugu icin sadece aci tadinda ,sari sari safra kusuyorsun ben her gun yasiyordum 6 haftalikken baslamisti.ilac yutmadan kesmiyordu bulantiyi hatta bazen ilac bile fayda etmiyordu

Mayisannesii rengi yeşile donmedigi surece korkma doktora soyledigimde bana “ prilam dr” yazmisti .

Bendiyebiri_ çok şükür bu aralar daha iyiyim bulantı gelip gidiyor kusturmuyor devamlı kusanlara Allah yardım etsin insan perişan oluyor 🙁

Buseemm evet uyandığımda oldu midem boştu ilk kez olunca korktum ama doktorumda normal diyince rahatladım ☺️

Mayisannesii ay canim zaten insan kusunca çok kötü oluyo herşeyden tiksiniyor benim ilk gebeligimde 9 ay boyunca kustum şuan ikinci gebeliğim ilk üç ay yoktu üçüncü aydan sonra kusma başladı 4 buçuk aya kadar devam etti serumlarla ilaçlarla doktorum durdurdu çok şükür bu aralarda bende de öyle bulantı var kusma yok ve baş donmesi beni zorluyo

glycnkrt bişeyler yemeden iç sabah günde kendine 3 öğün yap şimdilik yemeklerden yarım saat önce iç bana 3 tane iç dediler günde