2princessmother Bugün 15+4 oldu benim miniğim 4.30 da randevumuz var cinsiyet için gidicez inşallah gösterir öğrenebiliriz. 🙈😊
Aylaa123 2princessmother randavunuzda 20 dakka öncesinde çikolata yiyin bence hareketlenir cinsiyeti daha net görebilirsiniz
eminebakal3 2princessmother Bizde bu gün 15+4 olduk benimde ayın sonunda randevu var inşallah gösterir kendini. Allahın izniyle sağlıklı olsun cinsiyet o kadar önemli değil benim için. 😊
Beetuull 2princessmother benimde yarın randevum var 12+2′de erkek dedi yarın 14+5 heyecanla bekliyorum 🤭
33caglaunlu 2princessmother çin takvimi de erkek diyo Rus tqkvimide erkek diyor ama 17 haftalıkken kendini sakladı doktor kız dedi 21 haftlik 2 gün önce gitdim yene gostermedi sakladı kendini doktor yene kız dedi dün yene farklı doktora gitdim oda kız dedi yene bacak bacağın üste koymus göstermedi poposunu gösteri 100%95 kız dedi ama benim içime erkek doluyo nedense 3 farklı devlet hastanesi kız dedi cuma özele gidicem detaylı rengli utrasona orda İnşallah cinsiyetini gösterir saklamaz yene
Ddermuka Biz de 15+4 olduk bugün. Pazartesi günü 15+1 de kız gibi dedi hatta gösterdi bacak arası boştu. İnşallah siz de bugün öğrenirsiniz
Ddermuka Rmysa11 Çin takvimi bazı yerde erkek bazı yerde kız gösteriyordu ben inanmıyorum bunlara Rabbim ne derse o 🙏
Tictack Lütfen sonucu yazınnn etiketliyip, bu yıl kız yılı diyorlar. Bizde 16+2 de ögrencez inşallah😊
Aylaa123 Tictack bence kız yılı değil erkek senesi çevremde herkes hamile ve herkesin oğlu olucak ayrıca 2 kardeşimde ebe hastaneler hep erkek yeni doğan kaynıyormus 😂
Meltemm21 Tictack ben 13 haftalıkken öğrendim bir oğlumuz olucak ve çevremde ne kadar hamile varsa hepsi erkek
2princessmother Rmysa11 tamam canımm 4.30 da gidicem 5 gibi çıkmış olurum genelde 30-40 dakika sürüyor muayene 🙈