Mom6535 Günlerim artmaya başladı gebelik yoksa olmak istiyorum artık regl ruh halim aşırı sinir bozucu benim bana tahammülüm yok cevremdekilere üzülüyorum biraz moral motivasyon hanımlar altıncı günün gecesi kan negatifti sonradan pozitife dönen var mı daha önce 13 günlük gecikmeyle hamile olduğumu öğrenmiştim beta 6 ile dış gebelik ile sonuçlandı biraz destek 😀😅😅
myangelson Mom6535 geç yumurtlama olmuş olabilir veya ikinci kez yumurtlama olmuş olabilir. Yumurtlama zamanını bilmediğimiz için gecikmeler olduğu zaman hamilelik yok neden hala adet olmadım diyoruz ama halbuki daha günü gelmemiş oluyor. Benim de bu ay başıma o tarz birşey geldi yumurtlama gördüğüm tarihten saydım bugün 16. Gün adet olmam lazım 2 gün geçti ama asla belirti falan yok. Bir de geçen hafta yine yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı gördüm eğer o yumurtlamaysa benim henüz 1 haftam daha var adet olmak için o yüzden bu işler biraz karışık yumurtlama zamanını bilemediğimiz zaman. Çünkü tıbbi olarak ne zaman yumurtlama olacağı belli değil ama yumurtlama olduktan 14-17 gün sonra adet olacağımız kesin kist vs olmadığı sürece 😊
Nergisim09 Mom6535 benim adetlerim de günü gününe geliyordu ramazanda tam 38 gün sonra oldum 2.ci adetimi 32 gün sonra oldum ramazan da oruç tuttmugumuz için adetimiz şaşabiliyomus 2.3 ay kadar doktor dan duydum canım
Crnsln Mom6535 benim önce negatifti testim sonra adetim gelmeyince bir daha yaptım bikaç gün sonra silik bir şekilde çizgi çıkmıştı. Şimdi de 32. Haftalık hamileyim :) olabiliyor genç döllenme olmuş olabilir kan vermeyi dene bence benim ilk başta çok düşüktü beta hcgm
Mom6535 Her gün düşünmek beni deli ediyor sökülsün diye sürekli hareket ediyorum gecikme yaşayan biri değilim en fazla bir iki gün mevsimsel olarak ama tık yok her seferinde gidiyorum bakıyorum lavaboya uğramamış beni unuttu bu ay
Mom6535 myangelson Bakalım 14. Güne kadar olmasam yine kan vericem mecbur migdem bulanıyor çünkü sabahları çok ağır bulantı değil ama bulanıyor nedense hormonlarımdan da olabilir 🥹🥹🥹 bu ay 2 kere yumurtlama oldu sanki akıntımdan öyle anladım keşke günlerini not alsaydım aklıma bile gelmedi
myangelson Mom6535 ben adet takvimi uygulamasına hep not alırım gelen farklı akıntıları iyi oluyor öyle üzerinden sayıp hesapliyorum 🙈 bende test falan yapmadım pek ihtimal vermiyorum bir de ikinci kez yumurtlama da olduysa orada hamile kaldiysam henüz testte de çıkmaz zaten 😅 bı 3-5 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum
Mom6535 myangelson ben gelen giden yok diye ümitliyim hala bu ve tavırlarım hamilelikle sonuçlandı hep ama hayırlısı olsun 😅🥹
4147 Birkaç ay önce adetim sebepsiz 15 gün gecikti. 15. Gün sabahında adet oldum. Bazen stres, mevsim değişikliği, ilaç kullanımı falan gecikmeye neden olabiliyor
Mom6535 4147 aşırı moral verici bir konuşma olmuş Sagol benim öyle gecikmelerim olmuyor genelde ne zaman oldu ben gebeydim yani saat gibidir adetim erken gelir geç gelmez
Nergisim09 Mom6535 ramaazan dan kalmıştır diye dedim ramaazan dan sonra 2.3 ay düzensizlik olabiliyor Muş diye yada mevsim değişikliğindeb
Mom6535 Nergisim09 anladım canım ben oruç tutamıyorum küçüklüğümden beri tansiyonum hemen düşüyor çünkü ve bozmak zorunda kalıyorum o yüzden tutmuyorum sağol düşüncen için
Mom6535 Crnsln dediğim gibi 6. Günde gecikmenin negatif çıktı 0.45 ti suan dokuz gün oldu ara sıra bir batar geliyor ağrı geliyor kasıklarıma geçiyor oldum sanıyorum yok olmamışım bir iki gün daha bekliyim varsa net çıksın diyorum eşimde bende heyecanlanıyoruz sürekli var mı acaba diye 😅ben kendimi kesinlikle hamile olduğuma inandırmışım işin garibi eşimde sen hamilesin diyip duruyor olursam rehl hüsran 😂