Selam arkadaşlar öncelikle hiç umudunuzu kaybetmeyin Allah nasip ettikten sonra oluyor..ben gebe kalmayı o kadar istiyordum ki tam bu ay son olursa olur olmazsa olmaz artık kafama takmıcam stres yapmıcam dedim hoop hamile olduğumu öğrendim bu süreçte belki bnm yaptıklarım size de faydası olur diye post açmak istedim öncelikle
İnositol içeren takviye pcoslular için yumurta kalitesi arttırıyor
Daha sonra yumurtlama masajı yaptım bir gebeningünlüğü sayfasında var masajın nasıl yapıldığı
Artı olarak bir gebeningünlüğü sayfasından ovulasyon testi aldım ilk ay kullandım olmadı bıraktım gecen ay hiç test kullanmadım bu ay elimde kalan ovulasyon testlerini kullanayım bitsin dedim ve yumurtlama gününü buldum
Daha sonra benim için en önemlisi olan kendim okumak niyetiyle 41 gün Meryem suresi okumaya başladım 17.gün hamile olduğumu öğrendim hamileliğimi de elimde kalan ovulasyon testi ile öğrendim
Size tavsiyem Meryem suresi anlamını 1 kez dahi olsa youtubeden izleyin
Daha sonra hergün ısrarla dua ettim
İstemekten hiçbir zaman vazgeçmedim siz de vazgeçmeyin unutmayın bizi duyan bir Rabbimiz var🤲
Birde ilişki sonrası yarım saat yattım ayaklarımı kaldırıp yumurtlama dönemini bulmak çok önemli gerçekten ovulasyon testi deneyebilirsiniz ek olarak ta yazmayı unutuyordum letu kullanmıştım gecen ay hatta yanlış içmişim 2 kez içmem gerekirken 1 kez içtim olmadı zaten bu ay da elimde kalan ilacı içtim artı olarakta düzensiz adet olduğum için duphaston içtim o gebelik olursa tutunmayı olmazsa adet olmayı sağlıyor ben deneyimlerimi tüm samimiyetimle yazdım belki bir faydası olur diye çok istedim çok stres yaptım ama nasip oldu çok şükür darısı isteyen dileyen herkesin başına olsun🤲🌸🥹