Bihterrr Kızlar detaylı ultrason için doktorum onu tavsiye etti şehir dışından gideceğim . Çarşamba günü randevum var ama yakınlarda giden var mı ücretini merak ettim bide cd görüntü vs veriyor mu?
Bahar2210 Bihterrr ben yakında gitmedim kızımda gitmiştim cd falan veriryordu ozman 5 yıl önce ☺ ücretini bilmiyorum 1800 lerde dğye duydum emin olmamkla birlikte kızımda ona gitmiştim ama busefer alper yurdasipere gidicem bakalım 😀 turgay bey alanında evet iyi ama biraz donuk 😀
Bihterrr Bahar2210 ya evet kötü yorumları bende okudum kafam karıştı ama kendi doktorum ona yönlendirdiği için ona gideceğim kendi doktoruma güvenerek 😂
Havvabaht Alper yurdaspere gittim ilk kızımda bugünde randevu aldım ikinci bebeğime. Turgay Şener’i duydum evet ama ilği alaka olarak kesinlikle Alper bey. Bebeğimin serçe parmağını görmediği için 6 saat uğraştı başka doktor ugrasmaz
Bahar2210 Bihterrr bana kötü davranmamıştı gayet normaldi ama bazılarına ters yapmış siz çok güler yüzlü beklemyin gğler yüzlü denk gelşrse sansınıza 😀 yoksa alanında iyi bi doktor
senaall Ücreti 1500 tl bi kaç hafta önce gittik CD de vermişti sanırım güzel renkli fotolar da veriyor
Bihterrr Bahar2210 çok samimi olmaya gerek yok zaten ya bida görmeyeceğim inşallah 😂ben de öyle sıcak karşılama beklemiyorum artık😂 bana doğru bilgi versin detaylıca baksın yeter
senaall Ben de burada okumuştum ultrasonda bakarken soru sormayın diye sormadık cidden sonra odasına geçince anlattı her şeyi sorularımızı o zaman sorduk bizi de terslemedi 😃🙈