Kızlar aranızda geç döllenme yaşayan oldu mu benim sat 13 Nisan test yaptım ve biraz silik çıktı 8-9 gün gecikmede net çıkması lazımdı bence geç döllenme olduğunu düşünüyorum beta da düşük çıkacak muhtemelen bi sıkıntı olur mu başına gelenler yardımcı olabilir mi daha önceden bir dusugum var o yüzden biraz panik yaptım
Geç döllenme
ESRANUUR bana ilkten gelişmemiş olabilir 2 hafta sonraki gelişime bakalım ona göre ilerleriz dedi o hafta benim için çok kötüydü sonra gittiğimde sıkıntı yok gelişimi normal gözüküyor şuan sadece senin adet tarihini değiştiricez dedi geç döllenme olduğunu söyledi doktor . normalde benim polikistik over var adetim zaten gecikiyordu 8 aralıkta adet olmam gerekiyordu 12 sinde falan test yaptım çıkmamıştı 26 aralıkta hamile olduğumu öğrendim test baya belirgin çıkmıştı btahcg 4600 çıkmıştı hala devletin sistemde 28 hafta gözüküyorum ama ben 26 haftalık gebeyim 2 hafta fark gözüküyor
bende son regl tarihime göre 7+3 hamileyim dün kalp atışını duymak için gittik kese var bebek yok dedi 10 gün sonra gel dedi umut ediyorum bende inşallah geç döllenmedir diye dua edin bana da haftaya gidicem inşallah bebişimi görürüm
KumsalAdaMom24 bende de aynı durum pkos var 13 mayısta olmam lazımdı 20 mayısta silik çizgiyle gördüm daha gitmedim ama endişe ettim biraz inşallah bi sıkıntı olmaz
Şuan 25 haftalığız bizde geç döllenme oldu adet tarihim 28 Kasım takip ettiğimiz tarih 7aralık keseye göre zaten söylüyor doktor kaç haftalıkla uyumluysa çok bi önemi yok yani betanın artışı önemli
ESRANUUR hayatım benim bebisko 1-2 hafta kadar geç döllenmiş 35 haftadayım hala tam ne kadar geç döllendi bilinmiyor 😂 adamlar cihazla ölçtüğü için tam olarak elle tutulur bi ölçüm yapamıyorlar haklı olarak. Rabbime şükürler olsun hiç bi sorunu sıkıntısı yok, kontrollerimde gayet iyi iki hafta olarak değerlendirilip haftasıyla uyumlu mu ölçüm yapıyolar yani seni regli tarihin baz alınmıyor sadece sana diyor ki su haftalıksın burdan takip et korkma 1-2 haftadan hiç bişey olmuyor gelişme gerliği hibi bişey düşünme benim ilk aklıma o gelmişti ama doktor o öyle bir şey değil dedi bbek haftasında gitmezse ona bakılıyor dedi
ESRANUUR benim 25 Ekim iken geç döllenmeden adet düzensizliğinden dolayı 31 Ekim olarak hesaplandı şükür şuan sağlıklı gebelik yaşıyorum
ESRANUUR inşş hayırlı şekilde ilerler 🤲😇saglıkla alırsınız kucağınıza
Ask1907FB
Benim de aynı şekilde oldu gittim doktora bir hafta geriden geliyor dedi bir iki hafta bekleyelim dedi kalp atışını duyunca adet tarihimi 1 hafta ileriye attı şuan 17+3 üm bir sıkıntı yok şükür 🫶🏻