Durdaneunl Merhabalar doğumdan sonra diyete ne zaman başladınız kızlar hem sütüm azalmasın kaliteli bi şekilde artsın hem de emzirme döneminde daha kolay kilo verebilirim diye diyetisyen eşliğinde başlamak istiyorum sizler ne zaman diyete başladınız
Yaprakdokumuseverr Durdaneunl Diyetisyenler 6 aydan önce önermiyor. Ben de gittim zaten süt yapan liste veriyolar. Hem vücudun kendini toplama süresi var. İlk adeti bile aylar sonra olabiliyoruz mesela 4 ay üstüne olmuştum. Bi her şey yoluna girsin de kilo elbet veriliyor. Hem diyet hem sporla 13 kilomun hepsi gitmişti.
asell13 Durdaneunl diyet değil ama hamileykn o kadar yedim ki şuan iştahım yok sadece süt yapacak şeyler ve bol bol su içiyorum 8 günlük olduk -9 kilo bakalım korse sipariş verdim şu göbekten kurtulmam lazım ama bacaklasrım göbeğimin 5 katı onlar nasıl eriyecek bi fikrim yok 😂😂😂
Gizemmisler Bence 40 im çıkınca başla direk ne kadar erken dikkat edersen vermesi o kadar kolay oluyor
Durdaneunl Gizemmisler ben de öyle düşünüyorum bazı diyetisyenler 40ckınca öneriyor bazıları önermiyor bilemiyorum hangisi doğru ama gebe kalırken de maalesef normal kilomun üzerinde hamile kalmıştım
Gizemmisler Durdaneunl ben eve gelir gelmez dikkat etmeye başladım 40 im çıktığinda 14 kilomun hepsi gitmişti ama tabiki tercih sizin
Durdaneunl Gizemmisler hamurişi şekerli şeyler yemek dışında ekstra bişey yaptınız mı korse de sezeryan sonrası iki hafta en az geçmesi lazım diyorlar
Gizemmisler Durdaneunl yani dengeli tabaklar bol su bide hamurisi kizartmayi azalttım zaten emzirme çocuk gitti hemen kilolar