cgnduru Eşim 4 çocuk istiyor. Şuan ikinciye hamileyim ve sezaryen olucam ikinci kez kaç kez sezeryan olabiliyoruz..
Julide92 cgnduru 3den sonrası riskli diye biliyorum. Eşin istiyor tamam ama sen de istiyor musun bunu kaldırabilecek misin. Senin fikirlerin de önemli
Babymom07 cgnduru bir doktor paylaşmıştı oradan görmüştüm aslında sezeryanda da sınır yok ama 3 den sonra riskler çok yüksek derecede artıyor anne için özellikle riskleri göze alabilirsen yapacak doktorlar illaki vardır 👍🏻
Ebemsunay cgnduru ben 3ncü sezaryan olcam korkuyorum șahsen yasım kucuk oldugu icin devlet baglatmıyoda 4 sezaryan dusunemiyorum
Prenseslerim_ Ebemsunay Rabbim yardimcimiz olsun .cok normal korkman bende 2 sezeryan oldum ve her ikisinde cok korktum .hic kolay degil yasadiklarimiz
Prenseslerim_ Slm kizlar bana söylenen 3 sezeryan olabiliyoruz.almanya berlinde yasiyorum burdaki Doktorlarin bana söyledikleri
asell13 cgnduru ben 4. Sezeryanımı oldum görümcem 5. Sezeryanını oldu risk hep var ben 7 yıl ara verdim görümcem hep 2 sene arayla doğum yaptı biraz zor geçti ama
Susu13 Kızlar peki 3 kere veya 4 kere sezeryan yaptınız diyelim hamile kalmak istiyorsunuz normal doğum olur mu ardından
ZeynepDuru17 Susu13 olmaz normal doğum önermez doktor ikinci normal olabilir belki bı ihtimal ama 3 4 sezeryan dan sonra normal doğum yasak
cgnduru Susu13 olabilir ama rahmin patlama riski var 1 kerede sezeryan olsan aynı.. ben sahsen kabul etmem zaten sezeryan olmusum 🤣
Reina cgnduru eşim 4 çocuk istiyor diyorsunuz siz de istiyor musunuz?? Sırf eşiniz istiyor diye mi 4 kere bıçak altına gireceksiniz
cgnduru Reina istiyorum aslında ama bakmak zor bakıcı olursa olabilir birde sezeryan işte ondan korkuyorjm risklimi diye yoksa 5 6 da olurdu 🤣🤣