Julide92 Babymom07 8.5 aylıktı kızıma hamileyken karnımın altından ve belden çatladım. Şimdi 36.haftaya gireceğim hiç çalamadım ama daha az kilo aldım
hatice__1 Babymom07 bu haftaya kadar (27) çatlak kremini düzenli kullanmaya çalışırdım karın bel ve bacaklarımda artık daha da düzenli kullanmaya çalışıcam hatta günde 2 sefer bile sürebilirim hiç bir yerimde görmediğim çatlaklarım kırmızı kırmızı popomda oluşmaya başlamış 😊
sevaldqn1 Babymom07 9 ay boyunca sıfır çatlağım vardı taaaaki son 1 hafta kala bacaklarımın arkası çatladı 🥹
Sudelina2 Babymom07 31 haftadayım göbeğimin sadece alt tarafında çatlaklar oluşmaya başlamış maalesef ne kadar nemli tutarsanız tutun düzenli kullanılsana da genetik faydası olmuyor sadece nemli tutmayı sağlıyor umarım sizin hic olmaz 🫶🏽
Babymom07 hatice__1 bende 27. Haftadayım krem vs kullanmadım daha çatlağım oluşmadı kullanmak istiyorum ama üşeniyorum ya 🥹
Gizem9688 25 haftaligim henüz yok. Cok duzenli kullanmiyorum ustelik yag. Duştan sonra 1 kere sürüyorum. Ama annem anneannem teyzem babaannem halam asla catlak yok hicbirinde. Genetikse çatlamam muhtemelen 😂 değilse yandım 😂 neyse gideyim de yag süreyim 😂😂
surprizbebe Kızlar ben ilk gebeliğimde lierac kullandım cok memnun kaldım ama şimdi bulamıyorum sadece Trendyol da bir satıcıda var o da güvenilir değil. Kullanan alan var mı?
Babymom07 surprizbebe trendyolda var güvenilir mi bilmiyorum bende ama çok pahalı ben almadım birde onu sürüp çatlarsam çok üzülürüm 😅
nesli123- Sudelina2 merhaba çatlaklar nasıl başladı? Benim karnımın altında minik bir leke gibi var şuan tek bir yerde sivilce gibi ama elime bir şey gelmiyor sanki orda bi deri incelmesi oldu
surprizbebe Babymom07 işte güvenemedim 400ml olan bir satıcıda var o da yorumlarda orijinalliğinden emin olamamış yazan biri. Ben bugün eczaneden mustela aldım
Sudelina2 nesli123- merhaba ben fark etmedim bile karnımdan dolayı altını göremediğim için eşim farketti küçük küçük kılcal cızgıler gözüküyor suan ama tabi bu olduysa bunun devamı geliyor 🥹
nkarahan Ben çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum 🙈şuan yağ krem kullanmama rağmen göbek altı o kısımlarda kırmızı kırmızı oluştu genetikte varsa hepsi nafile 😅