Doğum iyice yaklaştı ama göğüslerim de hiç doluluk yok süt olmadığı belli benim gibi olan var mı?

Duygumsu ya da sonradan süt olmaya başlayan anneler var mı tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim ne zaman süt olduğunu fark ettiniz

Duygumsu ilk hamileliğimde gebelik boyunca 1 damla sütüm yoktu göğsümde doluluk vs hiçbir şey yoktu ama 3 sene emzirdim 😅

Duygumsu alakası yok canim daha erken doğumdan sonra hemen gelende var bebek emdikce gelende.. benim hamileyken son haftalarda akiyordu üstüme dokuluyordu ama bu dediğim 32 den sonradir diye hayirliyorum… hamileyken sütü gelip doğumdan sonra emziremeyen insanlar var bebek etsin yeterki gelir oda..

Duygumsu ilk başlarda göğüslerim o kadar büyüdü ki şimdi balon gibi söndü sanki süt de yok henüz ilk dolgunluğuda yok

Üzülmeyin her seyin hayırlısı. Benim sütüm çok fazlaydı. Ama oğlumu emzirmek nasip olmadi. Bebek doğduktan sonra sık sık emsin sütünüz çoğalır zaten.

Duygumsu sütün bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben doğumdan sonra belli oluyor ve oluyor yani takıp strese girmemek gerek 🫠

Duygumsu göğüsler fabrika gibidir süt anlamında. Talep olacak ki üretim olacak. Allah öyle nizami yaratmış ki İlk sağımda. Damla damla Gelecek sonrasında 1 çay kaşığı kadar sonraları çoğalacak. Şimdi den kafanıza takmayın doğumdan sonra hormonlar salgılanınca Oluk. Oluk akacak

Duygumsu hic sütüm gelmedi dogum yaptıgım gun sütüm geldi ilk sütün agı geliyor bebek emdikce de süt geliyor o ilk gelen süt cok onemli