Alyak1 Evet sadece 3 kilo aldım ve aşırı fazla yiyorum hamileliğimin başından beri her gece yatmadan önce bile mutlaka yemek yiyorum 58 kiloyla hamile kaldım 61 kiloyum şuan göbeğimde çıktı neden bu kadar az kilo alıyorum acaba normal bir durummu ki
Babymom07 Alyak1 yapınızla alakalıdır zaten bebiş daha küçük ben bugün gittim 26+1 im 7kg aldım ama bebeğim 859gr yani daha küçücük o yüzden sıkıntı yapma sağlıklı olsunlar yeter ❤️
Dilek_04 Alyak1 normal mi değil mi bilmiyorum ama ben 48 le hamile kaldım 20. Haftada 54 olmuştum yani 6 kilo almıştım şimdi 25. Haftadayım daha tartılmadım ama kesin 2 3 kilo daha almışımdır . Senin bebeğinin sağlığı yerindeyse ve kilosu iyiyse tamdır kiloyu dert etme bence önemli olan bebeğin gelişimi .
Buse344161 Alyak1 bebeğinin kilosu normalse neden dert ediyorsun ayy keşke benimde okadar az olsa 30. Haftama giriyorum 10 kilo aldım 😏😒 daha doğuma var 8 hafta var desek inşallah 5 kilodan fazla almam
Oyku60 Alyak1 ay ne güzel valla Ben 27 haftalık ım 11 kilo almışım nasıl ald anlamadım zaten ilk 4 ay hicbisey yiyemedim