Migrenligebe ozgecg 6. Haftadan beri kullaniyorum. 29 haftaligiz simdi. Eczanede fiyati yuksek ben internetten aldim. Emzirme doneminde de kullanacagim ins
Evinaram ozgecg bende 2 aydır kullanıyorum balık yemediğim için ilk bir kaç gün bende ishal yaptı ama sonra düzeldi
ozgecg SerSel bana da doktorum verdi. eczane sipariş geçti sormak istedim. Umarım memnun kalırım,balık tüketemiyorum
SerSel ozgecg İçinde birçok vitaminler var sadece balık yağı değil o yüzden iyi👍Bende balık tüketemiyorum😞
momtobe8 Bn de kullanıyodum gebeliğin en başından beri ama son 2 haftadır içemiyorum. Miğde yanma şikayetlerim başlayınca, ilacı da içince surekli o dışındaki jelatin tadı agzıma gelmeye başladı:/
Migrenligebe momtobe8 bende de ayni problem vardi o yuzden gece yatmadan aliyorum. Yoksa patlayip balik tadi geliyo agzima gun icinde 🙁
Dunyammmmmmm Kullanmayı bıraktım bi ara bacaklarımda kramp olmaya başladı. Yani gerçekten vücudun ihtiyacını karşılayan bir multivitamin öneririm 👍🏻
mrwt157 Bende 2 haftadır kullanıyorum çok iyi geldi aslında ama bugün hafif aç karnına içtim ilk aylarda bile yaşamadığım bir mide bulantısı yaşattı 🤢 doktorum tok iken kullanmak gerekir demişti dinlemeliyim bence 🤭