-Pinar96- Haftamızda çatı kontolü olacağız. Çatı kontrolü sonrasında açılma olmaz dimi. Çatı kontrolü ve bu bilgiye sahip annelerim aydınlatır mısınız ?
Balyanaklikoalam -Pinar96- 38.hafta da yapilmisti ilk hicbirsey olmamıstı ikincisi 39. haftada yapılmştı ondan sonra doğum yapmistm
Alyami -Pinar96- 38. haftada yapılıyor diye biliyorum mesela yarın 38 olucam cuma çatı kontrolüm var ilk gebeliğimde de aynı şekilde oldu
Masym34 -Pinar96- bende cuma günü oldum 38 haftalıkken muayeneden sonra uyarı olur doğum olur diye düşündüm ama hala tık yok 😂
-Pinar96- Benim bildiğim de 38. Haftada yapılıyor diye ama doktorum 35. Hafta da bir görelim diyince tedirgin de olmadım değil açıkçası Balyanaklikoalam
Balyanaklikoalam -Pinar96- evet daha erken sizin için neden buna karar verdi acaba birsey demedi mi? Bazı doktorlar sezeryana yönlendirmek için yapıyor umarım öyle bir sebepten değildir
-Pinar96- İlk gebeliğim olunca çok bilgiye sahip olmuyor insan ama belli bir zaman sonra tecrübe ediyor ve öğreniyor o zaman ben çok erken girmiş olacağım Alyami
Azra8Engin -Pinar96- 38+3de oldum. Acilmam zaten vardı sancım da çıkmıştı çatım çok dar oldugu 2 gün sonra sezaryen oldum. 2 gün boyunca kanamam ve şiddetli sancim oldu
Sedef21 -Pinar96- hayır olmuyor korkmayın benimde 36. Haftada çatı kontrolüne başlandı 39 da doğumum oldu