ozlemozlem66 Bugün 8.günüm artık sırt üstü yatmaktan ağlıcam, sağa yada sola dönüp uyuyabilir miyim dikiş yok yapıstırma var bir zarar gelir mi
yenidenanne34 ozlemozlem66 donebilirsin tabiki canim ben eve ciktiktan sonra hafif sag sola dönerek yatiyordum sadece için bi tuhaf oluyor acı degilde ic organlarin döndüğün tarafa yığılıyormus gibi hissediyorsun 😄
AjdaDiri Neden dönmemiyorsunuz ki ben ameliyattan çıktıktan sonra hemşire gelip beni yan tarafa çevirmişti belime destek yastık koymuştu
ozlemozlem66 AjdaDiri ben sezer yandan sonra 36 saat ayağa kalkamadım yaralarım oluşmuştu ve korktum dönmeye ondan
ozlemozlem66 yenidenanne34 hahaah evet şuan sanki içimden koptu gitti hepsi, döndüm valla yavaş yavaş destek alarak
yenidenanne34 ozlemozlem66 bi haftaya normale dönersin canim o histe geçiyor güle güle büyüt bebisini 🥰
mervemurat16 ozlemozlem66 normaldir çünkü daha içiniz yara zamanla düzelir anca ben son 1 aydır aşırı sırt bel ağrısı çekiyorum mesela.Benim dikiş yerlerim çok ağrıyordu düzeldi bol yürütüş yapın üşütmeyin çünkü üşütme ve gaz olunca karında ağrı çoğalıyor
Cylnmrym ozlemozlem66 geçmiş olsun Allah şifa versin bende 1 ay önce sezeryanla doğum yaptım bebeğim bir süre küvezde kaldı sızın bebeğin durumu nasıl oldu
ozlemozlem66 Cylnmrym teşekkür ederim 💞 benim bebeğim 27 haftalık ve çok zayıf 10 gün oldu savaşıyor kritik:(
ozlemozlem66 mervemurat16 yürüyorum yürümek en iyi ağrı kesici zaten ☺ sırt ve bel bende de başladı spinal ile uyusmadım üzerine genel anestezi aldım 🙈
Ege-neslihan ozlemozlem66 agriniz acınız olmuyorsayatabilirsiniz doktorunuz bu konuda uyardi mi ben yuz ustu baya uzun sure yatamamistim sadece bide beline tulbent bagliyordum orayi tutuyordu oda. Daha kolay hareket ettiriyordu korse onermemisti doktorum.
ozlemozlem66 Ege-neslihan sağa sola dönüyorum ama sanırım çok terlemiştim dikkat etmeme rağmen üsüttüm:( parol aldım gece
_almirasmom ozlemozlem66 ben korse sort gıyıp yatıyordum sag sola dıkıslerı bastırdı ıcın acı esıgı dusuyordu
_almirasmom ozlemozlem66 normal o belden sıkan korseler deıl dugmelı gıbı olan canım hanı bole korse tayt seklınde satılıyorya sporcular gıyıyor onlardan 🙏