Zseda Fekf 5 gün önce olan birliktelikte gebelik olussa bile bu ne kanda ne idrarda cikmaz.. yaptığınız test bozuktur,doğru sonucu her zaman kan verir. Ya da testinizin üzerinden çok zaman geçtiğinde bakmissaniz kuruma cizgisidir
Mihriimah Fekf canım benim bende aynı şeyleri yaşadım sayılır çok ümitlendim heveslendim ama sonra öyle bi çöktümki psikolojik olarak çok etkilendim adetimde etkilendi iki haft geç oldum iyice yedim kendimi tabi. Bu testlere oyüzden hiç güvenmiyorum sende dualar et Rabbim hayırlı zamanda vericek bize inanıyorum 🤲🏻💐
Fekf Mihriimah insallah hayırlısı sana da bana da nasip etsin rabim en doğru zaman ne zamansa en hayırlısı olsun teşekkür ederim 🥹🥰❤️
Zseda Fekf Ilk 5 dakikadan sonrasını ciddiye almayın diyorlar. Zaten kanda çıkmamış,bide dediğim gibi 5 günlük ilişkide hemen belli olmaz. Hele ki belirtisi hiç olmaz. Ama insallah bu ay o beklediğiniz güzel haberi alırsınız🙏
Meneksem Fekf seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benimde o dönem üzüntüden hep adetlerim değişmişti 6 gün gecikmeler falan olmuştu inş sonuçların değişir daha erken canım kanda da çıkmayabilir
Fekf Meneksem canım kanda çıkmayabilir doğru ama gebelik oluştuğunda önce kana sonra teste çıkmaz mı ben öyle biliyorum
Mariam2 Fekf canm test ikinci çizgi net değil buharlaşma olmuştur ve bende ayine çıkmıştı ama hamile değildim ama 1 ay sonra hamile kaldım
Mariam2 Fekf ama daha erken yapmışın test addet geçsin 1 gün geçse bile erken gebelik testi yapıp net sonuç verir ben yaptım tam 1 gün gecikti ama bunu da belirtmek istiyorum ki yanlış anlaşılma olmasın benim adetim hiç bir zaman gecikmedi hep ayine günde oldum
Meneksem Fekf evet bende öyle biliyorum canım senin ilişkin yakın olduğu için inş bi kaç gün sonra belli olur