Gzmmgzmm Kızlar 14 haftadayım kasıgımda bı agrı var sımdıye kdar yoktu ama boyle. Rahatsız eden fazla bısey değil ama bugune kadar olmayan bı agrı gırıp cıkması var normal mı sızde de oldu mu
Susu13 Gzmmgzmm aynı şekilde kuzum 15.haftamdayım kasıgada vajinayada vuran bir ağrı ama rahim büyüdüğü için bebekte büyüyor ondan dolayıdır bence
Gzmmgzmm Susu13 ay ınsallh cok tesekkur ederim ya kendımı yedım durdum bugun biraz yoruldum korktum bişey mi oldu acaba dıye agrıdan duramıyor falan değilim de arada bır gırıp cıkıyor hala
Emos42 Susu13 bende 15. Haftadayim bazen vajinamda ağrı bazende batma hissi oluyor neden oluyor diye endişe ediyorum sizde de batma hissi oluyor mu
Pearll Aslında o kasık ağrıları yorulunca oluyor. 14+1 im doktoruma geçenlerde sormuştum ayakta çok kalma demişti. Özellikle akşamları oluşan bi ağrı baskı hissi var bende de
Gzmmgzmm Pearll işte tam öyle dediğim gibi bugun yoruldum ondan mı oldu bişey mi oldu acaba diye korktum
Pearll Gzmmgzmm yok yok merak etmeyin kanama olmadigi sürece birseyi yoktur, yorulduğunuz için öyle erken uyuyup yarın da dinlenin geçer. İnanın oturmayı sevmeyen biri olarak 2 güne 1 yaşıyorum maalesef bu durumu
M_glsm Gzmmgzmm bende de ayni sey oluyo yorulunca daha cok agriyo malesef kendimizi cok yormamamiz gerek vakit buldukca yat dinlen🥰
Gzmmgzmm M_glsm teşekkür ederim aman mumkun mu ev ıkı gun yapmasan tozdan gecılmıyor 😂 ne camasırı bıtıyo ne ütüsü
Beetuull Gzmmgzmm 14+4′üm elhamdülillah, bende de var canım rahmime de vuruyor bende büyüdüğü için oluyor diye yordum, çevremdekilere öyle söyledi. Aşırı şiddetli ve lekelenme olmadığı sürece Rabbimin izniyle bir şey olmaz. Kendini yorma dinlen, üşütme
Gzmmgzmm Beetuull çok şükür aynen yorulmamak gerekiyor malesef elde değil inşallah hayırla alalım kucagımıza hepımız