MelisSeferoffa ben hamile olduğumu öğrendiğim gün eşime dedim ki normal doguracam ben , kendimi resmen şartlandırdım. Ama kimseye normal Doğumla ilgili hiçbirşeyi sormadım. Neyse Doğum zamanım geldi.Nişanım geldi 38+3 falan tam hatırlamıyorum. 3-4 gün hastane hastane gezdim. Çünkü açılmam olmuyordu. Eşim özele getirmek istedi kabul etmedim. Çünkü sezeryandan çok korkuyordum. Teyzem yapmıştı ondan biliyordum. Neyse en son bi hastanede doktor baktı Doğuma az kalmış dedi 2 cm açılmam olmuş. Başka hastaneye sevketti. Neyse başka hastaneye gittik. Akşam 10 gibi falan. İçeri almadılar. Bağıranlar olur korkmayayım diye, araba da sancı çektm. Artık dayanamadım gece 3 gibi Doğum sancısı çekilen odaya alındım. Gece 3 den sabah 7 ye kadar çektim. Açılmam hala 2 cm di. En son suni sancı verdi doktor. Sonra suyumu patlattı. Saat 8 falan bu arada. Öğlen 11.30 da profesör doktor gelip kontrol etti açılmam 10 cm olmuştu. Hemen Doğuma alındım 12-12:15 falandı, 12:36 da kızım doğdu. Bende kesi olduğu için dikişim oldu. Ama dikiş atılırken, kesilirken birşey hissetmiyorsun, iğne yapıyorlar. Hemen yatağa getirdiler. Kalktım giyindim. Kızımı giydirdim. Kimse yoktu yanımda. Her insan da farklı olabiliyor tabi. Demem o ki unutulmaz biley değil, bak ben unuttum o sancıyı, ikinciyi dogurcam mayısta 🤗🤗 Rabbim güç versin inşalalh bi avazda doğurursun🙏😊