Asyarslan60 Feride_01 Ben bakmaktan kör oldum sizde bakar mısınız bi benimkine En alttakini az önce Bi üstü öğlen 3 En baştaki dün akşam yumurtlama
Sinemm68 Feride_01 sondan 3. Tam pik bi altında biraz silinme var en altta ji yine pik duruyor biraz karışık
Feride_01 Asyarslan60 karnımın altı tam ortası aşırı ağrıyor acaba soğuk mu aldım yoksa tutunmamı anlamadım ilkinde nasıl olduğunu unuttum çünkü beklemiyordum diye belirtileri normal sanıyordum
Asyarslan60 Feride_01 benim de öyle ama daha yumurtlama,döllenme vs çok erken Önce çatlaması lazım bizim yumurtaların 😅
Feride_01 Sinemm68 bugün doktoru aradım çatlatma iğnesi yapacakmısınız diye gerek yok çatlar dedi 18ml büyümüştü 2 yumurtam solda
noble1 Feride_01 Adana’da mısınız? Hangi doktora gidiyorsunuz? Benim de üç gün üstüste sizinki gibi pik. Femara kullandım. Umarım yarın çatlamış olurLar
Feride_01 noble1 evet adanalıyım isa alataşta Hatice hanım var ona gidiyorum ama hamile olursam altın kozada Hasan ipek var ona gidicem
Feride_01 noble1 bende klomen kullandım bitti sonra yumurtalarıma baktı 18ml büyümüş dedi kendiliğinden çatlar dedi iğne yazmadı hap verdi dün Dupbaston diye onu başla çarşamba dedi onu kullandım bugün tutunması içinmiş