Ebbruc Deryaaa2809 gereksiz yere derken ? Doktor vermeden zaten kullanmak saçma olur diğer türlü de zararı olsa doktor vermez zaten. Önceki hamileliğimde de kullandım lekelenmelerim olduğu için, şuanda da rahim duvarım kalınlaşmamıştı ondan kullanıyorum farklı doktorlar verdi
_almirasmom Deryaaa2809 eger jıletten geldını dusunuyorsan jılettendır vajınadan geldını dusunuyorsan sumuksu bı kırmızı yada kahverengı leke gelır gelmıyorsa jılettendır
Deryaaa2809 Ebbruc aslında şöyle oldu dün jiletle bikini bölgemi temizliyordum sanırım ondan dolayı küçük bi kanamam oldu acile gittim kanamam yoktu. Kendi doktoruma da sordum anlattm progestan yazmıyorum o zaman dedi. Ama ben çok şüpheciyim malesef bu huyumu bırakamıyorım
Ebbruc Deryaaa2809 eğer tekrar ederse muayene olup öyle kullanırsın ama ayırt edilebilir normal kanla gebelik kanaması, gebelik daha kıvamlı oluyo . Zaten eğer bi sorun varsa inşallah olmazda olursa tekrar eder o lekelenme öyle bi durumda. İçini ferah tutmaya çalış
Deryaaa2809 _almirasmom jilettendi sanırım çünkü çamaşırıma da üstten gelmişti kan tam ortası değildi . Sonrada bida hiç gelmedi.
Mzzz Ebbruc yoo hicte kıvamlı olmadı iki hamileliğimdede normal kan gelmişti kim bilir ne kadar bu arada arkadaşa cevap veriyim ben o fitili o kadar çok kullandım ki günde 4 tane aldığımı bilirim hiçbir zararı olmadı şimdi doğdu 8 aylık olduk bile ama benim baya kanamam oldu aklın durur
Deryaaa2809 Mzzz Anladım bende kullansam bir şey olur mu diye düşündüm dr a sordum bişi olmaz dedi ama gereksiz evham yapıyorum sanırım jiletten kaynaklı olduğunu düşünüyorm . Boşu boşuna da kullansam saçma olur sanırım
Ebbruc Mzzz herkesin kan yapısı aynı değil ya sizde öyle gelmiş olabilir ki yukarda başka biri daha benle aynı görüşte zaten, korkutmaya da gerek yok bence durduk yere. Zaten jiletten kaynaklı olduğunun farkında ve doktorla görüşmüş arkadaş
Fndaymn57 Mzzz merhaba benimde şuan kanamalarim çok oluyor doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor bende günde 3 tane progestan kullaniyorum ama kesmiyor kanamalarimi sizin de mi kanamalariniz çok oluyodu
Mzzz Fndaymn57 evet benim iki hamileliğimdede ilk haftada kanama olmuştu ignede kullandım ftilleri ağız yoluyla kullandim lavabo hariç hiç kalkmadim ama benim kanamarim gün boyu yada birkaç gün Surmezdi