Yduygu Arkadaslar doktor randevuma bı hafta var acaba anlayan varsa sonucu nasıl çıkmış soylebılırmısınız 😘
myavocado Yduygu bu ikili için alınan kanın sonucu ama ikili sonucu tam olarak bu değil, bundan pek bir şey anlaşılmıyor, asıl sonuç grafik şeklinde olup altında down, trizomi için bindelik oranlar ve düşük-yüksek risk değerlendirmesi yazıyor. O e nabzida olmuyor, doktorunuza gidiyor. Doktor onu size verir ve açıklamasını yapar.
IS_Z Önemli plan ense kalınlığı sanıyorum, mm ile ifade edilen değer 3ten küçükse sorun yok diye biliyorum
myavocado IS_Z ense kalınlığı, burun nazal kemiği, anne yaşı, kan değerleri hiç biri birinden daha önemli değil aslında, hepsi nazara alınarak ortak bir değerlendirme yapiliyor, testin sonucu grafik şeklinde bindelik oranlarla gösteriliyor, bu görseldeki sadece kan değerleri sonuç değil.
IS_Z myavocado tabiiki her biri çok önemli, ama hepsinin değerleri birbirinden çok farklı ve fotoğraftan/rapordan bakıp anlayabileceğimiz cinsten olan tek şey ense kalınlığı. Bunu kastediyorum