Ftmaa28 Merhaba kızlar bebek yağı iyi değil diyorlar bebekler için ama şu bebeklere yapılan masajlar var gaz için ya da banyodan sonra ayaklarının altına falan onu yaparken bebek yagı mı kullanıyoruz yoksa farklı yağlarla mı yapılıyor?
M38-48 Dün birinden duydum hakiki zeytinyağı kullan denildi bana hem bebeğin kemiklerine falanda çok iyi geliyormuş ben de bebek yağı kullanmıcam ama z.yağını düşünüyorum açıkçası tabi doktora danışıcam ☺️
M38-48 Lumlum tabi ki doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim dedim ya doktora danışcam gerekirse yağ değil yoğun bebe nemlendirici kullanıcam doktor neyi tavsiye ederse 😉
yenidenanne34 Ftmaa28 siveno aldim ben linkini koyuyorum suan indirimde kaçırmayın https://app.hb.biz/NCtZScQxa0nR
Lumlum Amine_Sultan kaynatmak asitini düşürür mü ki ? Bir de kaynayınca da trans yağ açığa çıkarma ihtimali var :/ bence zeytinyağı çok uygun değil ya
Amine_Sultan Lumlum eğitim aldım bu şekilde kullanılması önerildi ama kendim içindi bebek için nasıl olur bilmiyorum
Cosimaniehaus Ftmaa28 soğuk sıkım hindistan cevizi yağı. Zeytinyağı falan riskli bence arkadaşların belirttiği gibi asit oranı yüksek olabilir. İlk önce kolunun bi kısmına deneyin alerji vs durumu için.
Lumlum M38-48 Hindistan yağı sheabutter falan daha uygun olur bence ama doktorunuza da mutlaka danışın rica ederim ☺️