Melliisaa Hamileliğimin başından beri kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ama bilimsel bir açıklaması olmadığından dolayı net bilenlerden öğrenmek istiyorum bazı Doktorlar haftada bir kadeh şarap içilebileceğini söylüyor Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Burcu-2634 Melliisaa bende şarabın içildiğini biliyorum hatta yarerlı bile deniyordu ama hiç denemedim 😂
Hulo2105 Melliisaa doktorum bana 1-2 kadeh şarap içebilirsin demişti ama ben zaten alkol sevmediğim için içmedim hiç🌞
Freefam Melliisaa evet bana da doktorum bi kadeh sarap icebilirsin bi kutlama olur ozel gun olur bisey olmaz demisti
ezooezz Ben sormuştum doktoruma ama kesinlikle yasak dedi o yüzden hiç denemedim. Ama evet şarap için haftada 1-2 kadeh yazıyor çok yerde. Neyse ki canım pek istemiyor 😅
2kedili Melliisaa ben içtim kamp yaptık arkadaşlarla sıcak şarap yapmıştım alkolü biraz fazla uçurdum daha sonra eşimle bi gün onun canı istediği için eşlik ettim arkadaşım çok gergin bir gebeydi perinatologu eşine sen buna akşamları 1 kadeh koy sakinleşsin bu şekilde bebeğe çok zararı var demişti hamileliğim boyunca 3 kez tükettim şarap herhangi bi gelişimsel sıkıntı olmadı benim de keyfim kaçmadı şaraptansa asla konserve ürün yemedim ton balığı hindi vs metal birikimi vs olacak diye şaraptan kat ve kat daha çok korkutuyor beni emzirirken de yemeyi düşünmüyorum