kucukkadinn Kızlar merhaba, benim de bugün transferim gerçekleşti çok heyecanlıyım❤️ nasıl geçecek 10 gün hiç bilmiyorum 🥹🥹
kucukkadinn gokyuzu777 sağol canım çok teşekkür ederim rabbim pozitif haberini de yazmayı nasip eder inşallah🤲🏻🤲🏻😍😍
Gamzecabuk gokyuzu777 ben ateş basması filan yaşamadım hiç sadece regli ağrısı yerlesme lekenmesi birde göğüs hassasiyetim vardı.
Mltmbs gokyuzu777 bence stres yapma tadını cıkar. İlk transferimdi.Ben transferde cok kastım kendimi kesin tutmayacak dedim. Birgün güldüm birgün agladım sonra dayanamayıp evde 9.gün test yaptım sonuç pozitif cıktı.12.gün beta 463 18.gün 7.613 keseyi gördük.
gokyuzu777 Mltmbs haklısın canım oyle de böyle de geciyor ve olacaksa oluyor rahat gecirmek daha iyi dedgn gibi
eecceeemmmm Dualarım sizlerle inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah sağlıklı evlatlarınız olur 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
baharmom35 gokyuzu777 canım hayırlı olsun nasılsın iyi misin kuzum doktorun kaçıncı gün kan ver dediyse o gün ver hadi bakalım heyecanla bekliyorum
gokyuzu777 baharmom35 önümüzdeki haftaiçine transfer planlayacaklarmıs insallah canımm doktorum genelde 10. Gun test yapın diyor sosyal medyasında goruyorum hep. Bende oyle yaparım herahlde heyecanliyim yaa🥰🥰💖
ikizcanlar_47 Zeyno800 Amin inşallah canım Hayır rahim dinlendirme uygulandı donduruldu yani embriyolar
gokyuzu777 baharmom35 gercekten oyle yaa içi içine sıgmıyor insanın 🥰🥰💖 buradan guzel haberler veririm insallahhh