gokyuzu777 Kızlar transfer hazırlıgındaym, burada yorumları okuya okuya ben de gereksiz uzulmekten de korktuğum icin evde idrar testi yapmamaya karar verdim. Negatif çıkarsa boşyere moralim bozmuş olacağım. Sizler kaçıncı gün kan verdiniz ve beta hcg değerınız kaçtı?
06fatma06 gokyuzu777 7.gün vermiştim 74 çıktı Şuan 25 haftalık hamileyim ilk denemede tuttu darısı size olsun inşallah
Ysmnpmk gokyuzu777 7. günde test yaptım canım pozitif çıktı ama kan için acele etmedim doktorum gününden önce sakın verme dedi 12. Günde 736 çıktı
gokyuzu777 Yaprakdokumuseverr sağlıkla dogsun canımm dua et banada🥰tupbebek servisinde tanıştığım bir arkadasın 77 cıkmıstı 7. Gun
Teslimenursevil eecceeemmmm 5. Gün felan verseydinde çıkarmıydı acaba kuzum kaçıncı gün embriyosuydu bide
eecceeemmmm Teslimenursevil Ben 4. Günde evde erken gebelik testi yaptım orda çıktı sonra 6. Günde kan verdim
Teslimenursevil eecceeemmmm kaçıncı gün embriyosuydu kuzum senin bi ümitlendim şimdi yapsam mı diye tabi benim daha 3. Günüm yarın
Emos42 06fatma06 ilk zamanlar kanamaniz falan oldu mu benim 5. Haftadan 7. Haftaya kadar kanamalarım oldu hastanelerde yattım kanamanın sebebi bulunamadı şuan 15 haftalık olduk ama hala korkularımı atlatamadım
eecceeemmmm Teslimenursevil 5. Gündü sanıyorum ama eğer negatif vs çıkarsa üzülmeyin çok erken yaptım ben
Hppymm-3 İlk hamileligimde 10.gün vermiştim 28 çıkmıştı kimyasal olabilir dendi ama çok şükür 3.5 yaşında bir kizim var… Bu hamileliğimde 10.gun 520 çıkmıştı ikizlere hamileyim.. Darısı tüm isteyen bekleyen herkese inşallah
Emos42 gokyuzu777 Benim 6.gun 2 tane embriyo transfer edildi 6. gün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı dayanamadım kan verdim 6.gun 30 8.gun 63 10.gun 160 12.gun 299 çıktı sonra keseyi görene kadar kan vermeye devam ettim 1058 de keseyi gördük
Teslimenursevil eecceeemmmm bende negatifi göze alıp yapmayı düşünüyorım kuzum alıltım negatif görmeye zatende
Aabbccc gokyuzu777 evde asla yapma ben 12 gün boyunda dayandım bekledim dua ettim 12.gun gittim Kan verdim 126 ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür darısı sanada ama sakkin evde yapıp moralini bozma 🙂 Herşey gönlünce olsun
Teslimenursevil eecceeemmmm valla kuzum benim kasık ağrım oluyo adet ağrısı gibi dün akşamdan beri o yani başka hiç bir belirtim bişeyim yok