irmikhelvasi Arkadaşlar benim annem ve kayınvalidem sizlere ömür. İlk çocuğumu tek başıma büyüteceğim. Lohusalığın uykusuzluk vb. pek çok etkeni nedeniyle tükenmemek ve bunu çocuğumuza yansıtmamak için en azından ilk 6 ay yanıma yatılı yardımcı gelsin istiyorum. Bebeğin ihtiyaçlarını en az benim kadar dikkatle takip edip anlayabilecek, banyo yaptırmayı vb. Şeyleri bana öğretebilecek, bu konuda alaylı değil profesyonel eğitimli birini bulmak istesem nereden bulurum acaba?
bulutunannesi33 irmikhelvasi bır cok profsynel sırket var canım bnla ılgılenen mesela benm komsmn annesı hasta yabancı uyruklu bakıcısı var yatılı haftada bır gn ızınlı ama ızın gununde bıle aksam kalmaya gelıyor yanı sırketten buldular
Sevvaldal Henüz gebeliğim çok yeni ama bunu şimdiden bende düşünüyorum. Bende annemi kaybettim malesef. Kayınvalidem de uzakta. Ben de takip edeyim bu konuyu
Leyla93 Yatılı değilde günü birlik alsanız daha iyi benim fikrimce korktuğun kadarda zorlucağını sanmam emin ol benim annemde çalışıyor hiçbir faydasını göremicem kayınvalidem desen havai durcağını sanmıyorum eşim yıllık izne ayrılcak 15 gün kadar onun bana büyük bir destek olcağını biliyorum sonrasındada gündüzleri ben akşamları eşim şeklinde bakarız zaten allah nasip ederse 15 günde de toparlanmış olurum allah kimseye muhtaç etmesin bizleri