Efulim_24 Haftadayım Folibolu tam hap olarak mı kullanayım yarım olarak mı (gebelikten önce de kullanıyordum aile hekimim yarım olarak kullan dedi infertilite deki doktorum da folik asitin varmı dedi bende var dedim ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttum siz ne kadar kullandınız)
minnosbirkiz Efulim_24 genelde hamilelikte o folik asiti kullandırmıyorlar, oranı baya yüksek, bebek içinde fazla folik asit iyi değil, dilerseniz doktorunuzla görüşüp tavsiye isteyin, yada içinize sinen bi folik asitle değiştirin
ozlemakts00 Efulim_24 benim doktorum folbiolün çok ağır olduğunu fazla kullanıldığında otizmi tetiklediğini söyledi
Pembesarelle2 Efulim_24 Folbiol gebelik öncesi kullandım oranı fazla yüksek doktor bana da yarım şekilde kullanabilirsin dedi ben kabul etmedim diofol önerdi onu kullandım
alparslan21 minnosbirkiz evet bana ds kadın doğumcu yazmıştı . Fakat aile hekimim de aynen böyle söylemişti .
Seddda ozlemakts00 bende ilk üç ay günde bir tane kullandım ilk oğlumdada kullanmıştım ama zamanı hatırlamıyorum inşallah bir şey olmaz Dr bir bilgi vermedi ozaman