Fatimecansu79 ozlemakts00 hiç korkulacak birşey yok 3 günlüktum dik yuruyordum doktor maşallah nasıl sezeryanlisin sen demişti Kendini rahat hissttigin an yürümeye basla bol bol yürü 1 saatte 10 dk yürü daha çabuk toparlaniyorsun Benim 2. Sezeryanim olacak bende endişeliyim 2. Zor diyorlar ama herkes bir değil rabbim hsyirlisi ile kurtarsin
Seddda Hangi hastane ve genelmi spinalmi 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olur
ozlemakts00 Seddda Amasya devlet hastanesinde doğum yapıcam inşallah spinal istiyorum bakalım doktorumla bununla alakalı konuşmadık hiç
Ruhsar35 Canım hiç korkma sezeryan çok rahat hiç korkulvak bi yanı yok tadını çıkar o anların herşey çok hızlı olup bitiyo ağrılarda çok abartılı değil merak etme😇
ozlemakts00 Fatimecansu79 doğum yaptım 2. Günüm hastanedeyim yani evet dayanılmayacak bir acı değil ama ben hayatımda böyle birşey yaşamadım :) tabi bebeğini kucağına aldığında bütünn acılar ağrılar geçiyor dedikleri gerçekten doğruymuş 🥰
MrveNhrCglr Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla inş. Spinal mi oldunuz, baş ağrısı vs oldu mu acaba? Bende sezeryan olacağım ama epidural mi spinal mi fark var mı anlamadım.