Elifcan111 Selam kızlar. 40+2 haftalık hamileyim. Ptesi gününe kadar doğum olmazsa yatışım yapılacak. Çok korkuyorum, strese girdim. Neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Aynı durumda doğum yapan var mıdır?
XBirmelekannesiii Elifcan111 41+3 de kendi sancimla doğum yaptım stres yapmayın bol bol yürüyüş spor yapmaya çalışın
Mervenr00 Elifcan111 kızımda ben 40+5ken doğum yaptım doktor bana da son 2 gün müddet vermişti gelmesse eğer yatış yapıcaklardi ayıptır söylemesi eşimle son haftalarimda ilişkiyi bırakmıştm benim alt vajina kemiklerim çok ağrıyor ve acıyordu artık denemediğim bi o yol kalmıştı ilişkiden 4 5 saat sonra suyum gelmisti sabaha karşı yani bana bi o çözüm ise yaramıştı 😂
sevaldqn1 Elifcan111 40+3de doğum yaptım aynı sekilde başıma geldi 41e kadar bekleyecektik yoksa suni ile devam edecektik ama 22 saat sancı çektim kendi sancım ile doğum yaptım korkma kendini doğuma odaklama şuan gelesi varsa geliyor dogurayım diye üstüne düştükçe daha çok streslendim
Elifcan111 Mervenr00 ben 3 aydır falan ilişkiye girmiyorum eşimde bende çok istemiyoruz ona cesaret edememm heralde 😀
Haticeburak06 Mervenr00 canın acısada sakinmi kaldın peki?ilişki sırasında kendini kasıncada olurmu yoksa rahat oluncamı doğumu etkiliyor sence
Mervenr00 Elifcan111 deneyin o zaman bence faydası olurrr😂 çünkü uzun süre olmayıp sonradan ilişki olunca etki ediyor ben inanıyorum 😂
Mervenr00 Haticeburak06 hayır ilişki sırasında canım yanmıyordu yürürken vs. Kemiklerim acıyordu eşim de zaten ağrın oluyor bide ilişki olursa daha çok artar diye korkuyordu yoksa ilişki de ağrım acim olmuyordu biz yine de son haftalarda kesmiştik ilişkiyi şuan 2.gebeligim yine vajina kemiklerim ağrıyor🤦🏻♀️🥹
Mervenr00 Haticeburak06 doğumu başlatan şeyler diye araştırmıştım herşeyi denemiştim olmamıştı ilişki de vardı içlerinde en son onu denedik oldu bence etksii var 😂😂