elifklc arkadaşlar merhaba. 38 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyeti kız. baş çevresi hep 2 hafta önden gidiyor. genelde gördüğüm erkek bebeklerinin bu şekilde olduğu. bebeği kız olup baş çevresi önden giden var mı?
2lokummannesiii elifklc benim kızımında hep öndendi doktor önemli değil dese de çok korktum çok şükür kafası falan normal gayet. Benim ikinci doğum olduğu için sezaryendi zaten ama belki normal olur sizin yine de 😇
elifklc Selinmoon teşekkür ederim cevabınız için 🥰 bizimde son haftalarda böyle oldu. pazartesi sezaryen olacağım doktor doğum kanalına girmez baş çevresi büyük dedi
Selinmoon elifklc ayy acaba benimde mi öyle olur oysa normal doğum istiyordum 🙄 gerçi daha erken 34+3 belki kalır öyle daha büyümez 😂 size de hayırlı doğumlar inşallah
elifklc Selinmoon sizin daha vaktiniz var bence de normal olabilir ben hep sezaryen istiyordum zaten o yüzden istediğim oldu diyebilirim 🥰 çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🩷🌸
elifklc Sevil1996 benimde öyle sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yokmuş genetiktendir dedi. koca kafa diyince bi an panik yaptım 😂
elifklc 2lokummannesiii evet ya ilk gebeliğim olduğu için biraz tedirgin olmuştum ama sağ olun içim rahatladı😊 pazartesi 8de sezaryen olacağım kendi isteğimde bu yöndeydi doktorumda böyle uygun gördü ben de riske atmak hiç istemedim 🥰