fatos2404 Miniinci doğurdun mu peki oğlumda 1 cm açıklığın var heran bekle dedi bi hafta sonra doğurmuştum ben bunda 2 cm dedi heran bekle diye bakalım kızımın keyfini bekliyorum bende 😂
Paronayanne fatos2404 ya şöyleki benim doğuma yakın karnım çok düşmüştü bebek kasıklarımdaydı. Hastanede yatarken denemiştim gerçekten atamadım . Çünkü bebek baya aşağıdaydı
Paronayanne fatos2404 korkma canım haftan iyi zaten o kadar sıkıntılı bir durum yok. Ben 33.haftada doğum yaptım . 17 gün kaldı küvezde şuan yanımda çok şükür
1prensesannesi__ fatos2404 39. Hafta icin söylüyorlar tv programında espirisi yapilmisti ordan yayildi söylentisi
fatos2404 1prensesannesi__ valla bilmiyorum ki son iki haftadır atamıyorum dün kontrolde 2 cm açıklık az az sancı çıktı bugün nişan geldi yarın kızım mı gelir başka bişey mi beklemedeyiz 😂😂
fatos2404 Paronayanne çok şükür maşallah bana da doktorum doğabilir bi sıkıntı olmaz gelişimini tamamlamış bu çocuk dedide hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🥹
1prensesannesi__ fatos2404 yaa açılma da varmış bak hayirlisiyla gelsin minik kız 🥰 açılma varsa heleki sancıda varsa dogum yakindir 2 güne gelir o zaman