Meryemaa Merhaba kan sulandirici kullanıyorum günde iki defa olacak şekilde ve spinal sezeryan olmak istiyorum. Çoğu yazıda spinal anestezinin kan sulandirici kullananlara kullanılmadığı yazıyordu var mi öyle bir doğruluk payı acaba??
Burcu-2634 Meryemaa 7. Ayında covit olmuştum o zaman kan sulandırıcı iğne kullandım ama sezeryan da oldum bi sıkıntı çıkmamıştı
Serendipity16 Meryemaa 13 mayısta acil sezaryen oldum en son kan sulandırıcıyı akşam 8’de kullanmıştım diğer gün akşam 6’da sezaryene alındım bi sorun olmadı
elmaelmaelma Kan sulandırıcı derken iğne mi yoksa hapı mı kastediyorsunuz? Ben hap kullanıyordum, 32.haftada kesti doktor.
Meryemaa elmaelmaelma yok iğne kullanıyorum ben şuan. Hamileliğimin başından beri hap ve tek iğne olarak devam ettim. 30dan sonra iki iğneye çıktı ve 32 hapı bırakıp iki iğneyle devam ediyorum
Meryemaa Mucizemses ilk doğumumdan sonra pıhtı atmıştı bacağıma bu ikinci hamileliğim bebek büyüdükçe pıhtı atan bacağım şişmeye ve ağrı yapmaya başladı ağırlıktan dolayı o yüzden ikiye çıkardı