Melisa73 Kızlarr hayırlı akşamlar 9+5 hamileyim kuyruk sokumunda kıl dönmesi çıktı sadece o bölgeyi iğneyle uyuşturup boşaltıcsklarmış. Biraz endişeliyim bebeğe herhangi bir zararı olur mu acaba
msk09 Melisa73 merhaba, hayır beklemeyin ağrısı giderek artar daha kötü olur, gebelik haftası erkenken alınması lazım, sadece o bölgeyi uyuşturarak apseyi boşaltıyorlar çok acıyor ama sonrasında rahat edersiniz, doğum sonrası da tekrar kontrol için çağırıyorlar geçmiş olsun
Azzebus Melisa73 doktor benimkini uyuşturmadan bir dk içinde halletti ufak bi yarık açtı ve sıktıı canım biraz acıdı ama yarım saate çok rahatladım , bir de kara merhem var eczaneden onu alın isterseniz apseyi kendi kendine patlatıyor siz de evde sıkıp boşaltabilirsiniz ama bir kaç gün kullanman gerek düzenli
Yellowwolf Melisa73 oldun mu canım kıl dönmesi ameliyatı, bana da lokal anestezi ile boşaltalım dediler şu an ağrıyla bekliyorum. Korkuyorum açıkçası..
Melisa73 sudedemirr doktor ilerlemiş olduğunu aldığımız zaman bir sıkıntı değil de almadığımız taktirde iltihap kana karışırsa bebeğe sıkıntı vereceğini söyledi
Yazgul_kurt22 @Melisa73 hiç korkma aynısını bende yaşadım seninkini uyusturuyormis bana onuda yapmadılar doğumdan bı sure sonrada ameliyat oldum tamamıyla bitti sende öyle yap doğumdan sonra ameliyat ol yoksa tekrarliyo
Melisa73 Yellowwolf ameliyat olmadım sadece apse boşaltıldı ameliyat doğumdan sonraya kaldı çok şükür ben rahatladım