Bilibon Alone evrt en kotu fikir almis olurum Sistemde receten acik dedi hepsini almadim 5 kutu aldim
Bilibon qusel bugun gittim cok ugrastilar m olmadi dedi evzaci baska eczaneden alim dedim dun almis gorunuyorum ilaci halbuki 5 kutu aldim falan yarin eczaneyle goruscem aonrada yapicak bisi yok artik
-irem123- Bilibon Benim oksapar 4000 binlik kutuda 10 tane var 3 kutu yazdırıyorum tam bir aylık işte
Alone qusel gurur haline felan getirdiğim yok cnm. Sonuçta ben cebimden çıkana bakarım gerisi beni ilgilendirmez. Sen ısrarla alamazsınız dediğin için diyorum sonuçta alınabiliyor yani iki kere almışım. Çok da emin konuşmamalısın
ferhpnar Bilibon evet benim de bitecek bu ay sonu bakalım nasıl yapcam bilmiyorum baştan 9 aylık çıkarsalar saçma sapan 3 ay 3 ay veriyorlar
Bilibon ferhpnar evet eskiden oyleydi covidden sonra yasaklamislar raporuda sadece egitim arastirmalar yazabiliyo dedi dr ilk 3 ay simdi 6 aylik yazdi ama oarali alicam iste ona kiziyorum yarim gunu harcadim tekrar duzelen bisey yok
Sedef21 qusel az önce yazdırdım ücretsiz bir şekilde aldım eczaneciye sordum kadın doğumcu kan sulandırıcı kullanmamı farklı olarak girmiş dedi Çünkü gebe kalmadan önce başlamıştım ben bunu bunun için farklı bir tanı olarak yazmış o yüzden ücretsiz aldım
qusel Sedef21 heh şimdi oldu gebelik yazmadığında sıkıntı yok. Meselagebelik yazdığı halde acilden filan yazılırsa yine alırsın ama diğer türlü alınmıyor
Csnsu3502 Bilibon bende ödüyorum rapor parası üstüne 3 aylık oksapar için 1000 küsür gibi rakam çıkarıyorlar bana sormadım bile bu nedir diye sorayım bi
Bilibon Csnsu3502 rapor olunca mantiken ucretsiz olmasi gerekiyo 3 ay aldim cunku oglumdada hic ucretsiz aliyodum hastaneye tekrar gittim duzeltmek icin ama basarili olamadik bi sorun olmus bence baskada aklima yatmiyo 🙈
Sedef21 Sevim1902 önlem amaçlı başlatıyor ilk gebeliğim de de aynı şekilde önden başlatmıştı gebe kaldıktan sonrada 3-4 ay devam ettirmişti
Sedef21 Sevim1902 amin inşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene de Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah❤️
Bilibon Brcun56 yok egitim arastirma hastanelerinde kadin dogum yada kalp dr u yaziyomus oyle biliyorum